Σ. Τζώρτζογλου: «Είμαι ανοιχτός και σε δεύτερο γάμο»

15:24 8/6/2012 - Πηγή: TVNea


​Εδώ και ένα χρόνο ο Στράτος Τζώρτζογλου ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια. Ο λόγος; Μα φυσικά ο έρωτας και ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Μαζί με την αγαπημένη του Ζιζέλ Λούμπσεν ζουν μια διαφορετική καθημερινότητα στην ηλιόλουστη Σάντα Μόνικα και κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

«Ξυπνάμε το πρωί, εγώ κάνω yoga και στη συνέχεια παίρνουμε τα ποδήλατά μας και κάνουμε βόλτες ή πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο. Μας αρέσει να τρώμε με φίλους.
Είναι ωραία η ζωή στη Σάντα Μόνικα. Κάνουμε σχεδόν τα πάντα μαζί, αλλά την ίδια στιγμή δίνουμε ο ένας στον άλλο την ελευθερία του να είναι ο εαυτός του», λέει η Ζιζέλ Λούπσεν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν με αφορμή μια φωτογράφηση, όπου ο Στράτος Τζώρτζογλου υποδύθηκε τον Ηρακλή.

«Βρισκόμουν σε μια γκαλερί και ξαφνικά μπήκε εκείνος στην αίθουσα, δεν ήξερα και ποιος ήταν, αλλά μου κόπηκε η ανάσα! Βρεθήκαμε να μιλάμε και είχαμε επαφή αμέσως. Είδα κάτι σε εκείνον και του ζήτησα αν ήθελε να τον φωτογραφίσω ως Ηρακλή. Ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα άνδρα στο θέμα αυτό. Μάλιστα επειδή δεν ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανε δύο μήνες διατροφή και γυμναστική. Είναι ο Ηρακλής μου!», δήλωσε η φωτογράφος.

Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως παραδέχεται ότι δεν ήταν έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.

«Ποτέ δεν είσαι έτοιμος. Ούτε να γίνω πατέρας ήμουν έτοιμος, ούτε για το γάμο ήμουν έτοιμος. Ήμουν όμως έτοιμος να τα δώσω όλα. Τότε το 80% των φόβων χάνεται», είπε.

Τώρα μάλιστα δεν αποκλείει ακόμα κι έναν δεύτερο γάμο.

«Είμαι ανοιχτός σε όλα», δηλώνει και οι δυο τους ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν πολύ να αποκτήσουν παιδιά.

Όσο για τη νέα του ζωή στην Καλιφόρνια και τις σπουδές του εκεί λέει:Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα