Σαρώνει το YFSF δικαιώνοντας τον Ant1- Εύστοχη η τοποθέτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη

08:45 30/4/2013 - Πηγή: TVNea
Το YFSF είναι πλεόν το μοναδικό show της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό σε κατάσταση παρατεταμένης κρίσης και δημιουργικής ένδειας. Μετά το DWTS3 που κυριολεκτικά σάρωσε, ο Ant1 ρίσκαρε και τελικά επιβραβεύτηκε με τη προβολή του νέου super show του, που ευτυχώς θυμίζει στιγμές ένδοξων τηλεοπτικών εποχών τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επίπεδο γόνιμης δημιουργικότητας. Το τρίτο live του show άγγιξε
το 40%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 48%, κάτι που σαφώς συνεπάγεται την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφει το τηλεοπτικό κοινό σε αμιγώς ψυχαγωγικά προγράμματα που σέβονται τον αποδέκτη τους. Τις προηγούμενες ημέρες δεν έλειψαν και μεμονωμένες κριτικές-παρατράγουδα, αφού κάποιοι έθεσαν ως θέμα τις περούκες των συμμετοχόντων και το κατά πόσο η εικόνα τους είναι πιστή σε αυτούς που μιμούνται κάθε εβδομάδα. Εύστοχη κρίνεται η τοποθέτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη που ακόμα μια φορά δε μάσησε τα λόγια της και μίλησε για το εν λόγω θέμα αναδεικνύοντας το πραγματικό νόημα του YFSF.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:

"Έβλεπα τις τελευταίες μέρες να γίνεται συζήτηση για το αν αυτό που βλέπουμε αισθητικά μοιάζει στο πρωτότυπο. Δεν μας νοιάζει αν τα ρούχα και το μακιγιάζ είναι ακριβώς τα ίδια. Μας νοιάζει αν αυτό το πράγμα έχει βοηθήσει το συμμετέχοντα να μπει στο πετσί του ρόλου."

Άλλωστε, η ουσία των πραγμάτων είναι σημαντικότερη από τις τρίχες και τις μπογιές αναμφισβήτητα..Πόσο δε μάλλον, το να υπάρχουν σήμερα κριτικές εκ των ων ουκ άνευ, μοιάζει αλήθεια το λιγότερο οξύμωρο. Όχι, ότι η επιβράβευση σε κάθε προσπάθεια είναι αυτονόητη, αλλά όταν ένας σταθμός επιδεικνύει σταθερά συνέπεια σε κάποιον τομέα τόσο σημαντικό, τότε είναι το λιγότερο που μπορείς να πράξεις, αν πραγματικά αγαπάς τη καλή τηλεόραση.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα