Σαρώνει το απενοχοποιημένο μελό

18:30 10/1/2013 - Πηγή: TVNea
Κάθε περιοδικό ή site που 'σέβεται' τον εαυτό του φιλοξενεί,σχεδόν καθημερινά, δηλώσεις απογοήτευσης από επώνυμους για το θέαμα των 'τουρκικών σαπουνιών'. Σε πρώτη ανάγνωση,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.O προκλητικός Σουλειμάν ξεπερνά- έστω και χωρίς ανταγωνισμό- το 30%,η Sila σάρωσε τόσο στην prime,όσο και στην απογευματινή ζώνη,ακόμα &
το 'Κορίτσι που αγάπησα' φθάνει το 30άρι. Την ίδια ώρα,τα 'διαμάντια της ΝΕΤ' λιμνάζουν σε μονοψήφια.
Δηλαδή,περνάμε μια περίοδο...κατάπτωσης της ποιότητας? Στην 20ετή πορεία της ιδιωτικής tv δε σάρωναν τα 'μηχανάκια' τα αστεία σενάρια του Φώσκολου? Τα χαιδολογήματα της Ρούλας? Το upskirt της Ελένης? Οι κουμπάροι Τσάκας-Πρόδρομος? Το seξάκι της Μπεζαντάκου στο 'Bar'? Η Νατάσα Ράγιου? Ο Μικρούτσικος? Η Αννίτα?
Δυστυχώς δεν έχουμε επιλογές στο zapping,ωστόσο δε μας σερβίρεται στο τραπέζι ούτε η Σία Λιαροπούλου,ούτε ο 'Γυάλινος Τοίχος',ούτε το FAB 5.Ολα αυτά τα πανάκριβα τούρκικα σαπούνια των αφελών ιστοριών προσφέρουν καθημερινό, απενοχοποιημένο 'μελό'.Τζάμπα δάκρυ,τηλεοπτικής κάθαρσης που δε 'στιγματίζεται' όπως στο παρελθόν,με τόσα ευτελή ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιόντα.
Οι ηθοποιοί έχουν κάθε λόγο να απογοητεύονται που οι καναλάρχες προτιμούν την εύκολη λύση,χάνουν το ψωμί τους.Οι υπόλοιποι όμως...ας μη χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.Δεν εξαιρώ κανένα,ούτε εμένα προσωπικά.Κάθε Δ.Τ ή 'θριαμβολογία' για τα νούμερα ενός Σουλειμάν ή MC μας βάζουν όλους σε αυτό το 'καζάνι'.
Darwin.
[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα