Σε αδιέξοδο βρίσκεται το Mega-Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες

13:03 3/12/2015 - Πηγή: TVNea
Κρίσιμες για την πορεία του Mega είναι οι επόμενες εβδομάδες -ενδεχομένως και οι επόμενες ημέρες-, καθώς κανένας από τους τρεις μεγαλομετόχους του καναλιού, Γιώργο Μπόμπολα, Βαρδή Βαρδινογιάννη και Σταύρο Ψυχάρη, δεν δείχνει πρόθυμος να είναι ο πρώτος που θα βάλει τα χρήματα που αναλογούν στη συμμετοχή του για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνται καθοριστικής σημασίας, καθώς ο Νίκος Πεφάνης, διευθύνων σύμβουλος
του καναλιού, ο οποίος προέρχεται από τον ΔΟΛ και ανέλαβε σε δύσκολες συνθήκες, τον Ιούλιο, έχει απειλήσει ακόμη και με παραίτηση, αν δεν προχωρήσει άμεσα η διαδικασία. Το ζήτημα είναι ότι, παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις των τριών, που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σημειώθηκε απόλυτο αδιέξοδο. Καθένας περιμένει από κάποιον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση σε σχέση με τη χρηματοδότηση, προκειμένου να κινηθεί κι αυτός, με αποτέλεσμα ο χρόνος να περνάει χωρίς αποτέλεσμα.

«ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ».
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά και πολλά στελέχη της Μεσογείων αρχίζουν να κρατούν την αναπνοή τους από την αγωνία, δυσφορία επικρατεί για τουλάχιστον δύο από τις τρεις εκπομπές που δεν «τσουλάνε» με τίποτα. Στα χαμηλά νούμερα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, που καθημερινά βλέπει την «πλάτη» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο νέες παραγωγές που πάνε... άπατες. Πρόκειται για την εκπομπή «Τι Νέα» με τη Δέσποινα Βλεπάκη και τον Κώστα Γιαννακίδη, που κινήθηκε σε μονοψήφια νούμερα, όπως και για την «Εθνική Ελλάδος» με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται έως τώρα στις προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού. Αντίθετα, το δελτίο ειδήσεων κινείται σε καλύτερα νούμερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα ο διευθυντής ειδήσεων, Μανώλης Καψής, να δείχνει σχετικά «άνετος», αν και το «S» είναι σε θέση να γνωρίζει πως κάνει από την πλευρά του τις δικές του κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στη θέση του, κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το τι θα γίνει με τους μετόχους. Ο κ. Καψής έχει να λύσει, ανάμεσα στα άλλα, και το θέμα των πέντε δημοσιογράφων που επιθυμούν να αποχωρήσουν, αλλά με αποζημίωση (την οποία έως τώρα δεν τους δίνει το κανάλι). Οι κανονικές άδειες που ζητούσαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να εξαντλούνται κι έτσι σε λίγες ημέρες θα είναι άπαντες υποχρεωμένοι να εμφανιστούν και να πιάσουν δουλειά. Παράλληλα, πολλές συζητήσεις προκαλούν οι καθημερινοί «πειραματισμοί» στο δελτίο με «συνταγές» του Κώστα Σπυρόπουλου, που πάντως με τα τελευταία δεδομένα δείχνουν να πιάνουν, σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης

Πηγή:Παραπολιτικάhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα