Σε ποια ήθελε να δώσει χαιρετίσματα η Γερμανού μέσω του Αλμπάνη;

12:48 19/3/2012 - Πηγή: TVNea
Χαμογελαστός, αεράτος, αλλά σαν… στρείδι ερμητικά κλειστό, όσον αφορά τη σχέση του με γνωστή συνάδελφό του , εμφανίστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Η Ναταλία, που δεν πήρε καμία απάντηση για τα ερωτικά του, είπε να μην ζορίσει τον καλεσμένο της και έστειλε χαιρετίσματα έτσι γενικά και αόριστα....  «Θέλω να σου πω ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη για σένα και θέλω να δώσεις την αγάπη μου εκεί που πρέπει να τη δώσεις.... Εντάξει;» τον ρώτησε. «Εντάξει....» της απάντησε ο Αντίνοος. Να σας ενημερώσουμε ότι ο Αντίνοος ακούγεται πολύ ότι τα έχει με
την Ντορέτα Παπαδημητρίου.  Αυτό το κινηματογραφικό φιλί στην ταινία η Νήσος, πριν από 2.5 περίπου χρόνια ήταν η...αρχή ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ τους και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση μπορεί να...κρατήσει πολύ.. «Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μ' αρέσει να ψάχνομαι . Θέλω να ανήκω κάπου.. Μου αρέσει να είμαι με κάποιον που να με ξέρει να με ανέχεται κι εγώ εκείνον ....να επενδύω σε μια σχέση. Δε φοβάμαι καθόλου τη δέσμευση, ούτε το για πάντα φοβάμαι.» δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε «Είναι πολύ όμορφο να κάνεις όνειρα μ' έναν άνθρωπο, να βλέπεις μελλοντικά πώς θα είσαι, τι προοπτικές έχει μια σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι η επισημοποίηση, γιατί δηλαδή ο λόγος ενός ιερέα ή ενός μάρτυρα να είναι πιο ισχυρός από το δικό μου το λόγο»

Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα