Σήμερα στις 14:00 στον ΣΚΑΙ η σειρά «Τα Παιδία Δεν Παίζειι»14:00

12:10 5/6/2011 - Πηγή: TVNea
Η ταινία «Τα παιδία παίζει» που απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έκανε διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Άμστερνταμ έρχεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ως τηλεοπτική σειρά.Η ιστορία μιας παρέας παιδιών στην Πάτρα, ηλικίας 9-14 ετών, που αγωνίζονται για δύο χρόνια να φτιάξουν έναν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι στη γειτονιά τους!
Μια παραγωγή της Anemon, σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΙ
και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Άγγελη Ανδρικοπούλου και Αργύρης Τσεπελίκας.Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και έκανε διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Άμστερνταμ IDFA (International Documentary Festival of Amsterdam). Το 2010, προβλήθηκε στο BBC World, σε εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο.Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που έχει τίτλο :...
«Όλα για το παιχνίδι».Σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Πάτρας, μια παρέα παιδιών αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα με τους γείτονες. Αιτία είναι η φασαρία που κάνουν παίζοντας ποδόσφαιρο στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Μια μέρα, η 11χρονη Αλεξάνδρα έχει ένα σχέδιο: προτείνει στους φίλους της να ζητήσουν από τον δήμαρχο της πόλης να τους φτιάξει ένα μικρό γήπεδο σε ένα εγκαταλειμμένο οικόπεδο. Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι η ιδανική ευκαιρία για να του ζητήσουν αυτήν την χάρη...στο 1ο επεισόδιο, την Κυριακή 5/06!
Keywords
Τυχαία Θέματα