Σμαράγδα Καρύδη: Η ζήλεια, η άποψη για την απόκτηση παιδιού, και τα επαγγελματικά σχέδια της

19:00 26/6/2011 - Πηγή: TVNea
H πανέμορφη και ταλαντούχος ηθοποιός, η αγαπημένη μας Σμαράγδα Καρύδη, ''μες την καλή χαρά'' είναι και ήταν ακόμα πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών μίλησε για τη νέα της παράσταση, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα επαγγελματικά της σχέδια. Ξεκίνησε μιλώντας γενικά για την τρέχουσα περίοδο της ζωής της, την οποία χαρακτήρισε ''υπέροχη'' διότι περνάει πολύ καλά, είναι ήρεμη, και ξεκίνησε πολύ ευδιάθετη την νεα της δουλειά, που δεν είναι άλλη απ τον ''Οθέλλο'', του Σαιξπηρ
που έκανε πρεμιέρα στην Αθήνα στο Θέατρο Badminton στις 22 Ιουνίου 2011 και ακολουθεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Μαζί της ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κων/νος Μαρκουλάκης. Συμπρωταγωνιστούν και η Γωγώ Μπρέμπου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καθώς και 10 ακόμα ηθοποιοί. 
Με αφορμή λοιπόν αυτό το έργο, η κουβέντα έφερε το θέμα ''Η ζήλεια στις σχέσεις''. Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Φυσικά έχω ζηλέψει, όχι παράλογα. Μου έχει τύχει να ζηλέψω, να κάνω σκηνές, να μου κάνουν σκηνές» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Συνήθως όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι έτσι, το νιώθεις. Δεν ζηλεύεις αν ο άλλος δεν σου δίνει μια αφορμή (…) Πολλές φορές μπορείς να ζηλέψεις όταν απλά περνάει καλά με άλλους ανθρώπους. Μπορώ να συγχωρήσω (την απιστία) μπορώ και να μην τη συγχωρήσω. Θεωρώ πως το πρόβλημα το έχει αυτός που την κάνει, όχι πως εγώ είμαι λιγότερη». 
 Συνέχισε λέγοντας ότι όταν είναι έτοιμη να κάνει μια νεα σχέση δείχνει την πραγματική της εικόνα από την αρχή, γιατί την θεωρεί αξιοθέατη! Αν την αγαπήσει κάποιος, θέλει να το κάνει γι' αυτό που είναι, ενώ στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού στο μέλλον είπε πως μέχρι τώρα αν ήθελε να κάνει παιδί θα το είχε κάνει. Τώρα αν προκύψει δεν ξέρει! Την φοβίζει ότι θα καταπιεστεί, ότι μπορεί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει…αλλά δεν είναι ότι είναι αρνητική.
Τέλος, όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια δήλωσε: «Αποφάσισα να μην κάνω τον (περασμένο) χειμώνα θέατρο. Δούλεψα κάπως υπερεντατικά τα τελευταία χρόνια και απλά κουράστηκα. Συζητάω για τρεις ταινίες αλλά δεν είναι σίγουρο πως υπάρχουν τα χρήματα. Το θέατρο πάει πάρα πολύ καλά και είναι παρήγορο αυτό που βλέπεις ότι ο κόσμος σε τόσο δύσκολες στιγμές επιλέγει το θέατρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα