ΣΟΚ! - Στο νοσοκομείο η Άννα Βίσση μετά από ατύχημα!

16:47 27/10/2012 - Πηγή: TVNea
Μεγάλη ταραχή επικράτησε χθες βράδυ στο νυχτερινό Κέντρο Αθηνών, όταν η Άννα Βίσση βρισκόταν επί σκηνής στην πρεμιέρα του σχήματος LAV! Ήταν λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα, όταν η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι "Everything I am" πάνω σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο, άνοιξε η καταπακτή της σκηνής και βρέθηκε στο κενό από ύψος 2 μέτρων!

Αμέσως το πρόγραμμα σταμάτησε, έπεσε κουρτίνα μπροστά στη σκηνή, το κοινό (σημειωτέον
2.500 άτομα αλλά θα τα πούμε σε επόμενη δημοσίευση τα της πρεμιέρας!) τρόμαξε και βγήκε από το μαγαζί. Ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε αμέσως στο σημείο, μετέφερε την Άννα Βίσση στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της για 15 περίπου λεπτά! Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία από το χθεσινό συμβάν, πλήθος θαυμαστών της Άννας περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ενημερωθούν εάν είναι καλά στην υγεία της!

Ο θεράπων ιατρός της την καθησύχασε πως δεν έχει κάτι το σοβαρό, πέρα από δύο χτυπημένα πλευρά. Της συνέστησε ξεκούραση, ωστόσο η Άννα, σαν γνωστή επαγγελματίας και εργασιομανής, του ζήτησε αν γίνεται να της δέσει δυνατά το τραυματισμένο σημείο, έτσι ώστε να μπορέσει να βγει και πάλι στη σκηνή απόψε το βράδυ. Ο γιατρός ήταν κάθετος και, φυσικά, δεν της το επέτρεψε. Εμείς να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στην λατρεμένη και ανυπέρβλητη Άννα Βίσση, η οποία θα βρίσκετε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και πάλι κοντά μας το επόμενο Παρασκευοσάββατο στο LAV! Αλίμονο σε εκείνους που την γλωσσοφάγανε! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα