Στα μέσα Απριλίου το πρώτο Live του Greek Idol

11:30 22/3/2011 - Πηγή: TVNea
Κι ενώ οι οντισιόν του "Greek Idol" συνεχίζονται να προβάλλονται κανονικά στο κανάλι, στο παρασκήνιο ξεκινούν σιγά σιγά και οι προετοιμασίες για το πρώτο Live του δεύτερου κύκλου του σόου που σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό θα ξεκινήσει το Σάββατο 16 Απριλίου με παρουσιάστρια φυσικά τη Ρούλα Κορομηλά. Λίγο πριν την έναρξη του, οι 50 διαγωνιζόμενοι θα έχουν γίνει 15 και μετά την εκπομπή θα έχουν μειωθεί στους δέκα, έτσι όπως είδαμε να γίνεται και πέρυσι.
Αλλαγές σε σχέση με την περυσινή εκπομπή και
τη διαδικασία που θα τηρηθεί στις 10 εβδομάδες προβολής δεν θα υπάρχουν πολλές αλλά μαθαίνουμε ότι τα παιδιά που θα βρίσκονται στο σπίτι θα έχουν φέτος ακόμα πιο ενεργό ρόλο στο σπίτι με περισσότερα μαθήματα που αφορούν την σκηνική τους παρουσία που εχει αναδειχθεί σε μεγά πλέον ρυθμιστή της παραμονής τους στο παιχνίδι.
Η Ρούλα Κορομηλά από την πλευρά της θα έχει και αυτή το μερίδιο της στην τελική επιλογή των επίδοξων τραγουδιστών και φέτος θα είναι ακόμα πιο κοντά στα παιδιά και στις ανησυχίες τους, δίνοντας τους συμβουλές για το στήσιμό τους στη σκηνή. Η ίδια, εξάλλου, έχοντας την εμπειρία και από το πρώτο Greek Idol, γνωρίζει πλέον τι να κάνει καλύτερα και τι να αποφύγει προκειμένου και η εκπομπή να είναι καλύτερη αλλά και πιο δελεαστική για το κοινό. Μετά το Big Brother, η παρουσιάστρια θέλει να κάνει δυναμικό comeback και ένα παιχνίδι με φρέσκα ταλέντα είναι ό,τι καλύτερο...

Keywords
Τυχαία Θέματα