Στα σκαριά το τηλεοπτικό κομμωτήριο που θα γυρίζονται οι «Τρίχες»

10:30 17/8/2013 - Πηγή: TVNea
Με... «Τρίχες» θα ασχολούμαστε όλο τον χειμώνα! Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, η οποία βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1.
Πρόκειται για μία καθαρόαιμη κωμωδία, η οποία θα φέρει έντονη τη συγγραφική σφραγίδα του γνωστού ηθοποιού και σεναριογράφου και με την οποία οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου ευελπιστούν να τα καταφέρουν να δώσουν ένα ηχηρό «παρών» στη μάχη της τηλεθέασης στο prime time.
Το στήσιμο της σειράς θα κινηθεί στην ίδια
φιλοσοφία με το θρυλικό «Κόκκινο δωμάτιο» του Mega. Με άλλα λόγια, θα υπάρχει ένας βασικός και ουσιαστικά εισαγωγικός χώρος στον οποίο και θα ξεκινά η δράση της σειράς -όπως ήταν η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου- και στη συνέχεια θα υπάρχει ένα δεύτερο επίπεδο, όπου και θα ξετυλίγεται όλη η ιστορία μας.
Το πρώτο, λοιπόν, εισαγωγικό επίπεδο δεν θα είναι άλλο από τον χώρο ενός κομμωτηρίου στο οποίο και τον πρώτο λόγο θα έχει η Βασιλική Ανδρίτσου, την οποία στο... ίσιωμα δεν θα την πιάνει κανείς.
Τη γνωστή ηθοποιό θα πλαισιώνουν οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τόνυ Δημητρίου και Ορέστης Τζιόβας, ενώ τελευταίος, αλλά σε καμία περίπτωση καταϊδρωμένος, έκλεισε και ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις μεταμορφώσεις του στο «Your face sounds familiar».

Ο σπονδυλωτός χαρακτήρας της σειράς και η αυτοτέλεια που θα χαρακτηρίζει τα επεισόδια είναι δύο στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα στον Αλέξανδρο Ρήγα να μας παρουσιάσει πάρα πολλές απίθανες τηλεοπτικές ιστορίες, με επίσης πάρα πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, καθώς οι guests είναι ένα από τα απαραίτητα... συστατικά αυτής της δουλειάς.

Μετά τον αρχικό πιλότο που είχε γυριστεί την άνοιξη, τα πρώτα γυρίσματα της σειράς προγραμματίζεται να ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη, αφού η επιθυμία των υπευθύνων του ΑΝΤ1 είναι η σειρά να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Οκτώβρη, μαζί με όλο το υπόλοιπο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Νάνσυ Νικολαΐδου / Tv Έθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα