''Συμπέθεροι απ' τα Τίραννα'':Κάνουν πρεμιέρα και τα λένε όλα!

13:35 10/10/2011 - Πηγή: TVNea
 Για 4η συνεχομένη σεζόν..."Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα''.Η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των τελευταίων ετών επιστρέφει ανανεωμένη σε νέο θέατρο. Από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο θέατρο ''Κιβωτός''.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Τζόϋς Ευείδη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έφυγαν για νέα θεατρικά στοιχήματα, ενώ η Βάσια
Τριφύλλη, η Μαρία Γεωργιάδου και ο Γιώργος Παρτσαλάκης έρχονται να τους αντικαταστήσουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο θεατρικό έργο των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου.


Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου,πριν λίγες ημέρες:


Από Μιχάλη Ρέππα:
''Η υπόθεση του έργου παραμένει επίκαιρη, γιατί οι ξένοι είναι στην πόλη ακόμα'' σχετικά αν είναι επίκαιρη ή όχι η κωμωδία που έχουν γράψει.


Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο,γιατί συνεχίζει το συγκεκριμένο έργο;
"Η μέχρι προσφάτως προσέλευση έδειξε ότι η παράσταση είναι επιτυχημένη. Όταν λέω προσφάτως εννοώ από την περιοδεία που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Όταν έχει προσέλευση το έργο, η επιχείρηση δεν έχει κάποιο λόγο να το κατεβάσει, γι αυτό και συνεχίζουμε'', δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας, ενώ εξήγησε και για την αλλαγή στέγης.
''Μετακομίσαμε στο ''Κιβωτός'' σε ένα σχετικά μικρότερο θέατρο, επειδή το ''Λαμπέτη'' το χρειαζόταν η επιχείρηση για μία μεγάλη επιθεώρηση που θα ανέβει''.

Γιώργος Παρτσαλάκης:
''Είμαστε σε μία κοινωνία, χωρίς ανθρώπους και αξίες. Θεωρώ ότι είναι πιο επίκαιρη από ποτέ''.


Βάσια Τριφύλλη:
''Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου και όλο τον θίασο, αλλά είμαι και πολύ χαρούμενη γιατί επιστρέφω μετά από 4 χρόνια στις ρίζες και στην γενιά μου.
Δίνει την ελπίδα! Δεν υπάρχει κωμωδία, χωρίς τραγική κατάσταση.Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση,επειδή είχαμε ξανά συνεργαστεί παλιότερα,αλλά και τον Μιχάλη''.


Μαρία Γεωργιάδου:
"Είμαι και εγώ χαρούμενη που βρίσκομαι σ' αυτό το έργο, με αυτούς τους συντελεστές. Θα συμφωνήσω απόλυτα σ' όσα είπαν προηγουμένως οι συνάδελφοι''.


 Λίγα λόγια για το έργο
Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή  της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρ
Keywords
Τυχαία Θέματα