Συναρπαστική η συνέχεια του Μπρούσκου και αυτή την εβδομάδα.

15:18 12/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η βεντέτα του Διαμαντή και του Παύλου συνεχίζεται. Η Μελίνα και ο Σήφης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη σύλληψη του Γερμανού απαγωγέα της. Ο Μηνάς και η Βασιλική αποφασίζουν να μιμηθούν τις "ερωτικές αποδράσεις" του Αχιλλέα, ενώ το φλερτ της Δήμητρας με τον Μάνθο, τρελαίνει τον Πάτροκλο. Ο πυροβολισμός της Αναστασίας από το Σηφαλάκη, ανοίγει ένα νέο κύκλο δραματικών γεγονότων και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες…
Αναλυτικά:

447o
επεισόδιο
Στη ταβέρνα, η Αναστασία, αντεπιτίθεται δυναμικά στον Κρητικό ιδιοκτήτη αμπελιών, τρομάζοντας το Ματθαίο. Ο Σήφης επιπλήττει τη Στεφανία για την άσχημη συμπεριφορά της απέναντι στην Όλγα. Ο Νικηφόρος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Λουκίας, ενώ ο Διαμαντής ισχυριζόμενος στις αρχές ότι την πυροβόλησε εν αμύνη, αφήνεται ελεύθερος. Κι ενώ ο Μανωλιός κάνει μια.. ανεπιτυχή προσπάθεια να πάει με άλλη, η Δάφνη κι ο Μάρκος ενισχύουν τις υποψίες της Κωνσταντίνας ότι ο Κίκης την παρακολουθεί. Υποψίες που σύντομα θα μετατραπούν σε τρόμο, όταν ο Κίκης εμφανίζεται υποσχόμενος να περάσουν μια.. αξέχαστη πρώτη νύχτα γάμου. Αντίθετα η αδιαφορία της Δήμητρας κάνει τον Νεκτάριο προκλητικό απέναντί της. Ο Ματθαίος αναθέτει στον Μανωλιό την διοργάνωση μιας γιορτής-έκπληξη για τα γενέθλια της Αναστασίας, γεγονός που θα φέρει και τη Μελίνα στα Χανιά, κοντά στον αγαπημένο της Αχιλλέα. Παρά την παρέμβαση της Αναστασίας, ο Διαμαντής δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει την βεντέτα που άνοιξε με τον Παύλο, ενώ την ίδια στιγμή ο Σήφης ανακοινώνει με ικανοποίηση σε Αχιλλέα-Μελίνα την σύλληψη του Γερμανού απαγωγέα της..

448o επεισόδιο
Ο Αχιλλέας, η Μελίνα και ο Σήφης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη σύλληψη του Γερμανού και ελπίζουν να ανοίξει επιτέλους το στόμα του και να μιλήσει. Από την άλλη πλευρά ο Πάτροκλος είναι σε πανικό γιατί καταλαβαίνει ότι πλησιάζει το τέλος. Ο Νεκτάριος από μια συζήτηση που έχει με τη Δήμητρα, καταλαβαίνει ότι πια την έχει χάσει οριστικά κι αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Η Κωνσταντίνα θα βιώσει σαν πολύ τραυματικό γεγονός την πρώτη της ερωτική συνεύρεση με τον Κίκη, αλλά δεν ξέρει ακόμα πως μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται και θα της αλλάξει τη ζωή. Ο Μηνάς και η Βασιλική αποφασίζουν να μιμηθούν τις "ερωτικές αποδράσεις" του Αχιλλέα και της Μελίνας και τρέχουν κι αυτοί στις παραλίες μέσα στο χειμώνα, με απρόοπτα αποτελέσματα. Στο μεταξύ ο Μανωλιός και ο Ματθαίος προετοιμάζουν με κάθε μυστικότητα τη γιορτή για τα γενέθλια της Αναστασίας. Στο σπίτι του Πάτροκλου βρίσκονται για πρώτη φορά Μελίνα, Αχιλλέας και Διαμαντής, μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή και η ατμόσφαιρα είναι πολύ αμήχανη.

449ο επεισόδιο
Παρά την καθησυχαστική στάση του Διαμαντή, για την έκδοση του Γερμανού απαγωγέα απ’ την κυπριακή δικαιοσύνη, ο Πάτροκλος παραμένει πανικόβλητος, βάζοντας σε υποψίες τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Βασιλική, Μηνάς, Μάρκος και Δάφνη, συμπάσχουν με την Κωνσταντίνα που έχει σοκαριστεί μετά την αποκάλυψη διγαμίας του Κίκη. Ο Παύλος, δεν παίρνει στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις του Μάρκου για τον χαρακτήρα του Νικηφόρου. Το φλερτ της Δήμητρας με τον Μάνθο, τρελαίνει τον Πάτροκλο με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό απ’ τον Διαμαντή. Η Αναστασία, εκδηλώνει τη ζήλια της για την Όλγα, κάνοντας τη ζωή του Ματθαίου.. δύσκολη, ενώ η Δάφνη, έχει ένα «ιδιαίτερο» ξέσπασμα ανεξέλεγκτου θυμού, αντικρίζοντας μπροστά της τον Κίκη. Ο Σήφης συγκινεί την Όλγα με το ενδιαφέρον του για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Αντίθετα, η Στεφανία πληγώνεται όταν βλέπει την Όλγα να κοιμάται.. στο κρεβάτι του μπαμπά της.

450ό επεισόδιο
Ο Μανωλιός βλέποντας την Κωνσταντίνα τόσο αναστατωμένη, προσπαθεί να βγάλει άκρη για το τι συμβαίνει με την διγαμία του Κίκη. Και ενώ ο Κίκης παλεύει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον Μάρκο και τη Δάφνη, άθελα του, του ξεφεύγουν κι άλλες, ακόμα πιο σημαντικές πληροφορίες της ζωής του, αφήνοντάς τους εμβρόντητους.. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Μελίνα παίρνει το θέμα της απιστίας και της επιπολαιότητας πολύ προσωπικά και ταυτίζεται και συγκρούεται με τον Αχιλλέα. Η Αναστασία τα βάζει άσχημα με τον Σήφη, όταν η μικρή Στεφανία της κάνει παράπονα σε σχέση με την Όλγα.. Παρόλα αυτά εκείνος επιβάλλει την Όλγα στην ζωή τους. Η είδηση όμως της εγκυμοσύνης της Όλγας καταρρακώνει την μικρή. Ο Διαμαντής μην μπορώντας να ανεχθεί άλλο τα πάρε- δώσε του Πάτροκλου με την Δήμητρα τους φέρνει ενώπιον του και τους προειδοποιεί για τελευταία φορά. Την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος χάνει τον έλεγχο και τρελαίνεται όταν συνειδητοποιεί ότι η Δήμητρα το προχωράει με τον Μάνθο, και γι αυτό αποφασίζει να τον βγάλει από την μέση.

451o επεισόδιο
Η Αναστασία περνάει όλη την ημέρα των γενεθλίων της έξαλλη με τον Ματθαίο, που δεν της έχει πει "χρόνια πολλά", ενώ όλοι είναι ενημερωμένοι για την έκπληξη που θα της κάνει το βράδυ. Η γυναίκα του Κίκη, Ελευθερία (Ταμίλα Κουλίεβα) περνάει την ώρα της στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ανύποπτη για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Κίκης, ενώ Δάφνη και Κωνσταντίνα είναι να σκάσουν, καθώς η Κωνσταντίνα φοβάται ότι ξαφνικά θα βρεθεί και στη φυλακή. Ο Αχιλλέας έχει πλέον σιγουρευτεί ότι η Χρυσάνθη και ο Νικηφόρος γνωρίζονται από παλιά και βάζει τον Χρήστο να το ψάξει. Η Στεφανία προσπαθεί να ανακαλύψει με κάθε τρόπο, αν ισχύει αυτό που άκουσε περί εγκυμοσύνης της Όλγας. Η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι πίσω από τον ξυλοδαρμό του Μάνθου κρύβεται ο Πάτροκλος και θυμώνει πολύ μαζί του. Το βράδυ κι ενώ όλοι γιορτάζουν τα γενέθλια της Αναστασίας, εμφανίζεται ο Σηφαλάκης, τραβάει όπλο και την πυροβολεί, μπροστά σε όλους..

452ο επεισόδιο
Με στραμμένη την προσοχή όλων πάνω στην Αναστασία που αιμορραγεί χτυπημένη απ’ το όπλο του Σηφαλάκη, εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και το σκάει. Η Χρυσάνθη, σίγουρη πως ο Διαμαντής είναι αυτός που έχει αρπάξει τον θησαυρό απ’ το κτήμα, τον πιέζει να το παραδεχτεί. Συγχρόνως ο Νικηφόρος, ζητάει την βοήθειά της, προκειμένου ν’ απομακρύνει την Ξένια, προτού γίνει αντιληπτός απ’ τη Λουκία. Ο Σήφης τρέχει στο νοσοκομείο όπου μαθαίνει τις δυσάρεστες επιπτώσεις που ‘χε ο τραυματισμός της αδελφής του. Η ένταση των τελευταίων ωρών, δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση μεταξύ Μηνά και Βασιλικής, εμπλέκοντας και τη Μελίνα με τον Αχιλλέα. Η Κωνσταντίνα σοκάρεται μαθαίνοντας πως ο Κίκης εκτός των άλλων, της έκρυψε κι ότι έχει 4 παιδιά. Ο Πάτροκλος, τρομοκρατείται βλέποντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, ενώ παράλληλα η σύλληψη του Σηφαλάκη, θα γίνει αφετηρία ενός νέου κύκλου δραματικών γεγονότων.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα