Συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου

18:15 21/7/2011 - Πηγή: TVNea
Απόλυτα ειλικρινής, χωρίς να θέλει να κρύψει τίποτα, η Τατιάνα Στεφανίδου δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Life &Style, μιλώντας για τα πάντα, τη δουλειά, την οικογενειακή ζωή, ακόμα και πιο προσωπικά ζητήματα που σπανίως συζητούν οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

«Έχω απατήσει σε σχέση μου», αποκαλύπτει η Τατιάνα. «Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Θα έπρεπε να έχω πει “τελειώνουμε, πάω
παρακάτω”. Το γεγονός ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου», παραδέχεται.Και αν αναρωτιέστε αν το έμαθε ο τότε σύντροφός της, ναι το έμαθε και ναι αντέδρασε πολύ άσχημα.

Η Τατιάνα μίλησε επίσης και για τη νευρική ανορεξία που την ταλαιπώρησε όταν ήταν 17 χρονών.«Έχω περάσει κι εγώ αυτή την τραγική ασθένεια, για δύο χρόνια. Από τα δεκαεπτά μέχρι και τα δεκαεννιά μου. Ήμουν 48 κιλά, πολύ άσχημη και άρρωστη. Είχα πιεστεί πάρα πολύ. Ήμουν 17 χρονών και είχα πάει στη Γερμανία μόνη μου. Ζούσα σ’ αυτό το νοσηρό περιβάλλον του κλασικού χορού. Είναι η πιο μαζοχιστική τέχνη που υπάρχει, αν την ακολουθήσεις επαγγελματικά. Πρέπει να γυμνάζεσαι ασταμάτητα, χωρίς να τρως τίποτα. Έτσι αρρώστησα ψυχικά. Έγινε εμμονικός ο στόχος μου να χάσω κιλά», αποκαλύπτει.

Αυτά τώρα βέβαια ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα απολαμβάνει τις χαρές μιας ήρεμης οικογενειακής ζωής με τον σύζυγό της, Ν. Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

«Στενοχωριέμαι πραγματικά που έχουμε φτάσει σε μια εποχή, όπου το να είναι μια οικογένεια αγαπημένη και δεμένη αποτελεί είδηση. Είναι φοβερό να μου λένε στις συνεντεύξεις με καχυποψία “δεν μπορεί να είστε καλά, δεμένοι και ερωτευμένοι”. Κατανοώ γιατί ρωτάνε. Ειδικά σ’ αυτόν τον χώρο των πιο προβεβλημένων ανθρώπων, λίγοι πια έχουν μείνει μαζί. Εμένα δεν μου έχει περάσει από το μυαλό καν ότι μπορεί ν α πάει κάτι στραβά, γιατί είναι έτσι δομημένη η σχέση μας», λέει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, αποκαλύπτοντας ότι ήταν
ένας αρκετά δύσκολος χειμώνας που την έκανε να σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι τα κατάφερα πάλι. Τη φετινή χρονιά κάποια στιγμή θεώρησα πως ίσως είχε έρθει η ώρα να φύγω από την τηλεόραση. Περάσαμε ένα διάστημα δύο μηνών που ήταν δραματικό. Εκεί άρχισα να σκέπτομαι ότι κλείνει ο κύκλος», παραδέχεται.

Τέλος ερωτώμενη για τις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη, εντείνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο, για το αν αυτές οι δύο ισχυρές κυρίες της t.v συμπαθιούνται ή όχι.«Δεν διασταυρώθηκαν ποτέ οι δρόμοι μας τηλεοπτικά, δεν ήμασταν ποτέ απέναντι, κάναμε πάντα διαφορετικά πράγματα, είμαστε ως γυναίκες και προσωπικότητες πολύ διαφορετικές. Αλλά γιατί θα πρέπει να καταλάβεις αν συμπαθιόμαστε ή όχι»;
Keywords
Τυχαία Θέματα