Συγγραφέας η Βανέσα Αδαμοπούλου

11:16 9/10/2011 - Πηγή: TVNea

Αφησε για λίγο το τραγούδι κι έπιασε την πένα! Σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το πρώτο βιβλίο της Βανέσας Αδαμοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει γράψει ένα μυθιστόρημα που αναφέρεται στον έρωτα δύο νεαρών παιδιών της μεταπολεμικής Ελλάδας.Το μυθιστόρημα της Βανέσας Αδαμοπούλου έχει τον τίτλο «Αθώοι στον έρωτα», με ήρωες τον Σάββα και τη Σμάρω, ένα ζευγάρι που ερωτεύεται κόντρα σε κοινωνικούς κανόνες και φυσικούς νόμους.
Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό κεφαλοχώρι -λίγα χρόνια
μετά τον τελευταίο πόλεμο, στη δίνη του πολιτικού αναβρασμού και της καχυποψίας- και είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής, με χωμάτινα δρομάκια, πέτρινα σπίτια, ασβεστωμένες αυλές και γλάστρες με φουντωτούς βασιλικούς.
Η συγγραφέας του βιβλίου άρχισε να... γράφει την ιστορία της χωρίς να ξέρει πού θα τη βγάλει από πλευράς πλοκής και δεν ήταν σίγουρη αν τελικά το αποτέλεσμα θα ήταν ικανό να εκδοθεί.  
Το γεγονός όμως ότι ένας γνωστός εκδοτικός οίκος, όπως είναι οι εκδόσεις Καστανιώτη, το συμπεριέλαβε στις νέες εκδόσεις του, τη χαροποίησε ιδιαίτερα και την έκανε να πιστέψει πως η δουλειά της είναι αξιοπρεπής. «Ολα έγιναν από μια παιδική αφέλεια και χωρίς εμπορικούς σκοπούς» υποστηρίζει η ίδια.
Η Βανέσα Αδαμοπούλου εκτός από μουσική και χορό έχει σπουδάσει Ιστορία, Μεθοδολογία και Θεωρία της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις της στο τραγούδι είναι λιγοστές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει τα όνειρά της ως τραγουδίστριας.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, είναι και πάλι μαζί με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση. Μια σχέση που έχει περάσει από διάφορα σκαμπανεβάσματα.   espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα