Τα μεγαθήρια της showbiz έβαλαν πωλητήρια!

09:30 24/12/2012 - Πηγή: TVNea
Πωλητήριο στο σπίτι της στη Χαλκιδική φέρεται να έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να επενδύσει στην Άνδρο. Αυτό αναφέρουν σε δημοσίευμά τους τα Παραπολιτικά και η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου, που χαρακτηριστικά γράφει ότι όσοι έχουν βρεθεί στην περιοχή περιγράφουν ένα σπίτι αφημένο στη φθορά του χρόνου.
Για οικονομικούς λόγους αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ότι αποφάσισε να πουλήσει η Δέσποινα Βανδή το υπερπολυτελές σπίτι της στην Κηφισιά η Δέσποινα Βανδή, που ήδη έχει
βρει το σπίτι που επιθυμεί να νοικιάσει στο Καβούρι.
Η Άννα Βίσση αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό της σπίτι στην Κύπρο, αφού το χρησιμοποιούσε ελάχιστα και αυτό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. ανέθεσε την πώλησή του σε μεσιτικό γραφείο έναντι 250.000 ευρώ.
Δυο πολυτελέστατες κατοικίες στο Κεφαλάρι πούλησε η Καίτη Γαρμπή, σε Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματίαέναντι 2,5 εκ. ευρώ, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση ήταν ο φόβος της από τις φωτιές που ξέπσασαν πέρσι στην περιοχή και κάποια προβλήματα στα οποία θα μπορούσε να αντιδράσει με τόσο μεγάλο ποσό στα χέρια της.
Ένα νέο σπίτι που της άρεσε στο κέντρο της Αθήνας στάθηκε η αιτία ώστε να βάλει πωλητήριο στο αρχοντικό του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια η Όλγα Τρέμη. Μαζί με τον σύζυγό της Ν.Νικητέα προτίμησαν να μετακομίσουν από το να παραμείνουν στη νεοκλασσική κατοικία της οδού Ρηγίλλης, της οποίας η τιμή άγγιζε τα 2,7 εκ, ευρώ.
Η Γωγώ ΜΑστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας θέλησαν να "διώξουν" τα περιττά. Ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη και δυο μεζονέτες στην Αράχωβα βγήκαν προς πώληση, ενώ το ζευγάρι κάνει νέα επιχειρηματικά σχέδια.
Η Έλενα Παπαρίζου έχει ήδη αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο να πουλήσει το σπίτι στη Γλυφάδα που συζούσε με τον πρώην αγαπημένο της Τόνυ Μαυρίδη, το οποίο αγγίζει το 1 εκ.ευρώ. (fthis)
Keywords
Τυχαία Θέματα