Τα must see της νέας τηλεοπτικής σεζόν

16:45 22/8/2013 - Πηγή: TVNea
Νέα προγράμματα που περιμένουμε πως και πως

ΝΕΟ ΠΡΩΪΝΟ ΑΝΤ1

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Φθινόπωρο, ANT1
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Απλά η νέα προσπάθεια του Αμαρουσίου να “στεριώσει” πρωινάδικο, αυτή τη φορά κλέβοντας τους Σκορδαλιάγκες μέσα από τα χέρια του Mega. Όχι θα κάτσει να σκάσει με πειράματα και “νέα πρόσωπα”.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Ποιο μέρος του “έκλεψε
τους Σκορδαλιάγκες μέσα από τα χέρια του Mega” δεν καταλάβατε;. Και μόνο για το πως θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα (και πιο σημαντικό τι θα πούνε) αξίζει να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να ξεκινήσει!
HIGHLIGHT: Το ζεύγος δεν έφυγε από το Mega αφήνοντας και τις καλύτερες των εντυπώσεων με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο να γράφει στο Facebook: «Εκεί που ο διευθυντής Προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος, περίμενε την απάντηση του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου τους, αίφνης ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι από 1η Αυγούστου ανήκουν στο δυναμικό του. Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε στον Πέτρο Μπούτο την απόφασή τους, λίγες μόλις ώρες πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ”. Άγνωστη παραμένει η υπόλοιπη σύνθεση του νέου πρωινού (που θα παίρνει τη σκυτάλη στις 10 πμ από τον Γιώργο Παπαδάκη, σίγουρα πάντως ΔΕΝ θα περιλαμβάνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άκη Πετρετζίκη τους οποίους το Mega πρόλαβε και δέσμευσε με συμβόλαια.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Πρωϊνό mou
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Πρωινό ΑΝΤ1

THE VOICE

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Φθινόπωρο, ANT1
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Talent show ολλανδικής καταγωγής που εμείς ξέρουμε από την αμερικανική βερσιόν του NBC. Η δομή του θυμίζει αρκετά το “X-Factor” αφού υπάρχουν κριτές που κοουτσάρει ταυτόχρονα τους παίκτες όμως η πρωτοτυπία του “The Voice” έγκειται στο ότι οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν χωρίς να τους βλέπει η κριτική επιτροπή, με μοναδικό όπλο τη φωνή τους.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Το “The Voice” υπήρξε ένα ξέφρενο hit για το ταλανιζόμενο από χαμηλή τηλεθέαση NBC και κυριολεκτικά το έσωσε από την τελευταία θέση. Από την καρέκλα του κριτή πέρασαν μεγάλα ονόματα όπως η Christina Aguilera, η Shakira και ο Usher ενώ έφτασε στο σημείο να προβάλλεται και δύο φορές μέσα σε μια σεζόν. Ο ΑΝΤ1 από την άλλη έχει παράδοση στα μουσικά talent show κι έχει αποδείξει ότι οι ελληνικές αποδόσεις ξένων format δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις original - τουλάχιστον σε εικόνα και αισθητική. Και η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει ένα καλό διαγωνιστικό talent show με λίγο (υγιή) ανταγωνισμό και άφθονο bitching.
HIGHLIGHT: Αν και ακόμα το κανάλι δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για την ελληνική βερσιόν (πέρα από το ότι θα προβληθεί το φθινόπωρο παράλληλα με το “DWTS 4” άρα πιθανότατα τις Παρασκευές) επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι η νεοαποκτηθείσα Ναταλία Γερμανού (αν και ακούστηκε και το όνομα της Φαίη Σκορδά). Για την επιτροπή μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα, αν και ευελπιστούμε ότι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τον Γιώργο Θεοφάνους.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: X-Factor
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Dream Show

ΤΡΙΧΕΣ

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Φθινόπωρο, ΑΝΤ1
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Η νέα δουλειά των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου ( Δύο Ξένοι, Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη κ.ά). Κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που το καθένα θα ολοκληρώνεται σε δύο μέρη 30λεπτης ή 45λεπτης διάρκειας. Το setting θα είναι ένα κομμωτήριο-εξομολογητήριο όπου προσωπικό και πελάτες θα “καλύπτουν την γκάμα όλου του δειγματολογίου της φυλής μας” όπως είπαν οι σεναριογράφοι στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Σε περίπτωση που δεν το πιάσατε την πρώτη φορά είπα “η νέα δουλειά των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου”. ‘nuff said.
HIGHLIGHT: Το καστ περιλαμβάνει τους Βασιλική Ανδρίτσου, Ορέστη Τζιόβα, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τόνι Δημητρίου, Μιράντα Ζαφειροπούλου και τον Παύλο Κοντογιαννίδη που επιστρέφει μετά από χρόνια στη μικρή οθόνη.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Κόκκινο Δωμάτιο
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Αμάρτημα της μητρός μου

ΣΤΟ ΡΑΦΙ

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Φθινόπωρο, πιθανότατα στο Mega
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων στην παράδοση των “Επτά θανάσιμων πεθερών” - μοιράζονται άλλωστε τον ίδιο σεναριογράφο, τον Παναγιώτη Καποδίστρια που εδώ περιορίζεται στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία αφήνοντας τα κείμενα στους σπουδαστές της του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa (καλά λένε πως η κρίση σε κάνει πιο δημιουργικό!). Ηρωίδες της νέας αυτής σειράς θα είναι... γεροντοκόρες κάθε μορφής, ηλικίας και κοινωνικού στάτους αλλά με κάτι κοινό: Θα είναι αν μη τι άλλο αστείες, όπως υπόσχεται ο δημιουργός της.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Γιατί μας έλειψε το format των αυτοτελών επεισοδίων. Γιατί κάποιες από τις “Πεθερές” ήταν πραγματικά απολαυστικές και γιατί έχει χάζι η Ισμήνη Καλέση (ναι, αυτή!) στο trailer.
HIGHLIGHT: Έχουν γυριστεί ήδη 10 επεισόδια με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- των: Μπέσσυ Μάλφα, Φωτεινή Τσακίρη, Ρένια Λουιζίδου, Βασίλης Ρίσβας, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Τζέσσυ Παπουτσή, Νατάσα Τσαγκαρουσιάνου, Δημήτρης Μενούνος, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνος Ψιστάκης και Πόπη Χριστοδούλου. Η σειρά αρχικά είχε διαρρεύσει ότι προοριζόταν για τον ΑΝΤ1 όμως εντάχθηκε την τελευταία στιγμή στο φθινοπωρινό line-up του Mega αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Επτά θανάσιμες πεθερές
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Ο πόλεμος των άστρων

ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Σεπτέμβριος, ANT1
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Καθημερινή δραματική σειρά σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και γυρίσματα σε Κύπρο και Ελλάδα. Η πλοκή όπως εξηγεί η ίδια η δημιουργός της, εμπνέεται από τον αιώνιο έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και περιστρέφεται γύρω από δύο νέα παιδιά, τον Κύπριο Αχιλλέα και την Κρητικιά Μελίνα, που προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικές οικογένειες που τις ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για το κρασί, για το «Μπρούσκο». Τη ζωή των δύο αυτών νέων συνδέει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο όμως οι ίδιοι δεν γνωρίζουν.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Κυρίως από περιέργεια γιατί είναι η πρώτη παραγωγή που παραγγέλθηκε από ελλαδικό κανάλι σε κυπριακή εταιρία παραγωγής (τη Make it Productions των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου που επίσης πρωταγωνιστούν) και την οποία ο ΑΝΤ1 Κύπρου εξασφάλισε ως “ξένο πρόγραμμα”. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα πάσχει από τις “παιδικές ασθένειες” της εγχώριας τηλεπαραγωγής (χαμηλά στάνταρτ, ξεχειλωμένο στόρι, πολλές περιττές σκηνές, ερασιτεχνικές ερμηνείες κ.ά.) όμως από τη στιγμή που θα επιβλέπει την παραγωγή ο ΑΝΤ1 Ελλάδας ίσως κάποιες από τις ατέλειες απαλυνθούν ή/και εξαλειφθούν. Από την άλλη όμως, η σειρά προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του ελλαδικού καναλιού (όπου οι προσδοκίες είναι ούτως ή άλλως χαμηλότερες) οπότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε και σε θαύματα. Παραμένει πάντως ένα αξιοπερίεργο πείραμα και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πως θα πάει.
HIGHLIGHT: Το project προσέλκυσε αρκετούς γνωστούς Ελλαδίτες ηθοποιούς όπως ο Αποστόλης Τότσικας, η Εβελίνα Παπούλια, η Τζόυς Ευείδη και ο Αντώνης Καρυστινός που θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τον “κακό”.
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Κάρμα
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Αλλού ξημερωμένοι

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ

ΠΟΤΕ & ΠΟΥ: Νοέμβριος, MEGA
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Κωμική σειρά με 100% ελληνικό σενάριο κι όχι διασκευή κάποιου χιλιανού ή αργεντίνικου. Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται έναν γοητευτικό ώριμο άνδρα, ο οποίος ζει μόνος με τη σκυλίτσα του την Έμμα (που “βαφτίζει” και τη σειρά). Παρά τα κάπως προχωρημένα χρόνια του, δεν λέει να βάλει μυαλό και όλο τσιλιμπουρδίζει. Η Κάτια Δανδουλάκη υποδύεται την πρώην σύζυγό του. Στο πλευρό του άνδρα της έχει περάσει δύσκολα και το σενάριο τους βρίσκει χωρισμένους και σε μια συνεχή διαμάχη. Εννοείται πως ακόμα τον αγαπάει και πως ακόμα τον ζηλεύει. Η ζωή τους θα πάρει μια περίεργη τροπή και τα ευτράπελα δεν θα έχουν τελειωμό, όταν εκείνος αποφασίζει να φέρει στο σπίτι μια αλλοδαπή και να... συζήσει μαζί της. Και τότε, ποιος είδε την Κάτια δεν τη φοβήθηκε!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; Η είδηση έμοιαζε πολύ καλή για να είναι αληθινή: Γιάννης Μπέζος και Κάτια Δανδουλάκη για πρώτη φορά μαζί και μάλιστα σε κωμωδία. Κι όμως, μία συνύπαρξη που πριν μερικά χρόνια θα κόστιζε τα μαλλιά της κεφαλής του Πέτρου Μπούτου, γίνεται εύκολα πραγματικότητα χάρη στην άθλια οικονομική συγκυρία. Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο (και ζευγάρι στη ζωή) Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή που μας έδωσε μεταξύ άλλων το “Πενήντα Πενήντα”, τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” και μερικά από τα πιο ζοφερά επεισόδια των true crime σειρών του Κοκκινόπουλου, οπότε συγχωρήστε με εάν πετάξω τη σκούφια μου από τώρα.
HIGHLIGHT: Εκτός από παρθενική συνεργασία των δύο αγαπημένων ηθοποιών, είναι και η πρώτη full κωμική σειρά της Κάτιας Δανδουλάκη η ενασχόληση της οποίας με το είδος περιοριζόταν σε guests στο “Κόκκινο Δωμάτιο” και τις “Επτά θανάσιμες πεθερές” και στο γεγονός ότι σ’ αυτή είχε αρχικά προταθεί ο ρόλος της Ντάλιας του “Παρά πέντε”. (το “Βαλς” είναι αθέλητη κωμωδία και δεν μετράει).
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Πενήντα - Πενήντα
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ: Daddy Cool

πηγή:elita.com.cy
Keywords
σεζον, τι ειναι, the voice, φαιη σκορδα, εβελίνα παπούλια, daddy cool, νέα, ant1, mega, facebook, ΑΝΤ1, voice, nbc, hit, aguilera, shakira, usher, original, υγιή, x-factor, dream, ζαπινγκ, συμμετοχή, κυπρος, ελλαδα, σημαίνει, project, σπιτι, full, νουμερα τηλεθεασης, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, η ζωη, δανδουλακη, γιαννης μπεζος, τηλεθεαση, δουλεια, δυο ξενοι, θαυματα, καθημερινη, κυπρου, ονοματα, ant1, mega, nbc, shakira, usher, αγαπη, αισθητικη, αξιζει, αννα, απλα, αχιλλεα, γεγονος, γεωργιου, δημητρα, γινεται, γιωργος λιαγκας, γυρισματα, δομη, διδυμο, δυναμικο, εβελίνα παπούλια, ευκολα, ειπαν, επτα, εταιρια, ευειδη, εφυγε, ζαπινγκ, ζευγος, ζωη, ζωνη, ιδια, ιδιο, ειδος, ισμηνη, θυμιζει, εικονα, καρμα, κρασι, κωμωδια, κομμωτηριο, λειψει, λιαγκας, μαλλια, μυστικο, μαρια, μυαλο, ναταλια γερμανου, νοεμβριος, οθονη, ονομα, παιδια, παρουσιαση, προγραμματα, πρωινο, ρηγα, ρισβας, σεναριο, σιγουρα, συζυγο, σειρα, συμμετοχή, σκηνες, σκηνοθεσια, σκορδα, σπιτι, τοτσικας, τονι, τρια, φθινοπωρο, φωνη, φορα, ωρες, aguilera, μπεζος, daddy cool, δημητρης, dream, δωματιο, επεισοδια, full, hit, project, κειμενα, original, σημαίνει, χερια, voice, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα