Ταξιδεύοντας: Οι καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί για το 2013

12:16 17/12/2013 - Πηγή: TVNea
Τα Χριστούγεννα, η ανάγκη μας για ταξίδια και νέες εμπειρίες μεγαλώνει, αφού είναι η στιγμή του χρόνου που περιέχει μερικά από τα πιο όμορφα “συστατικά”: αγάπη, χαρά, συντροφικότητα. Έτσι, ο συνδυασμός αυτών των “υλικών”, σε κάνει να έχεις την τέλεια διάθεση για να επισκεφτείς ένα καινούργιο μέρος και να ζήσεις, μέσα από άλλες εικόνες και τοπία, τη χαρά των Χριστουγέννων!Είναι κάποιες πόλεις, που πραγματικά, αξίζει να τις επισκεφτείς ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα.
Λίγο ο υπέροχος στολισμό που διαθέτουν και λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα, σου φτιάχνουν τη διάθεση και το ταξίδι σου γίνεται ακόμη πιο μαγικό!Φέτος λοιπόν, σημειώσαμε στη Χριστουγεννιάτικη λίστα μας, 5 προορισμούς που πολύ θα θέλαμε να επισκεφτούμε, και έπρεπε να μοιραστούμε μαζί σας!1. Νέα ΥόρκηΠοιος πήγε Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα και δεν πέρασε ΤΕΛΕΙΑ;;; Είναι ο προορισμός που έχει συνδεθεί απόλυτα με τα Χριστούγεννα για τον υπέροχο στολισμό και τις εκδηλώσεις που ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο το εορταστικό κλίμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.
2. ΠαρίσιΤα Χριστούγεννα στο Παρίσι η πόλη του φωτός έρχεται και ανταποκρίνεται απόλυτα στο όνομά της! Όλα είναι στολισμένα, λαμπερά και γιορτινά. Το κέντρο της πόλης, ειδικά το βράδυ, φωτίζεται φαντασμαγορικά και οι βόλτες γίνονται αξέχαστες, ρομαντικές και πολύ πολύ ιδιαίτερες.
3. ΒιέννηΜια ατμόσφαιρα άλλης εποχής, αγκαλιάζει τη Βιέννη τα Χριστούγεννα, απαλύνοντας την αυτοκρατορική αρχιτεκτονική της πόλης με τα όμορφα στολίδια που την γεμίζουν. Στους δρόμους θα βρείτε να πουλάνε χριστουγεννιάτικα στολίδια, φαγητά, κρασιά, που οι επισκέπτες δοκιμάζουν και αγοράζουν κάνοντας τις βόλτες τους. Πολύ γνωστή είναι και η συναυλία από το Vienna Boys’ Choir που σε βάζει κυριολεκτικά σε απόλυτο Xmas mood.
4. ΒενετίαΜπορεί ο καιρός αυτή τη περίοδο να έχει λίγη υγρασία και ομίχλη, εάν όμως θέλετε να επισκεφτείτε μια πόλη που θα είναι πιο ήσυχη από τουρίστες, η Βενετία είναι το ιδανικό μέρος. Ακριβώς επειδή έχει λιγότερο κόσμο το Δεκέμβρη, η εξυπηρέτηση γίνεται ακόμη καλύτερη και φιλική. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την φεγγαρόλουστη Piazza San Marco όλη για τον εαυτό σας!
5. ΕδιμβούργοTo Εδιμβούργου είναι ένα στολίδι της Σκωτίας και είναι γνωστό για την τέχνη, το θέατρο και τον πολιτισμό του. Τα Χριστούγεννα, πραγματοποιείται μια επίδειξη από πυροτεχνήματα που φωτίζει τον ουρανό από το κάστρο του Εδιμβούργου και το παλάτι του Holyroodhouse. Γκάιντες παίζουν “Amazing Grace” γύρω από τον Sir Walter Scott Monument σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Πηγη: travelplanet
Keywords
Τυχαία Θέματα