Τελικά ποιος ξεγεννά αποκλειστικά την Παπουτσάκη?

19:03 1/12/2012 - Πηγή: TVNea
Eνα είναι σίγουρο,το Κατερινιώ περιμένει παιδί! Που το άκουσα? Παντού και...φυσικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Τελικά,που κατοχυρώνεται η παγκόσμια αποκλειστικότητα?Στους Σκορδολιαγκαίους που πέταξαν τις πρώτες σπόντες?Σε γνωστό site που μας έδωσε και την ημερομηνία γέννας? Η σε άλλο ιστότοπο (που 'καρφιτσώνει 5-6 'αποκλειστικά' νυχθημερόν...) που ήρθε σε επικοινωνία με 'το πιο στενό άτομο του περιβάλλοντος Παπουτσάκη,λέγοντας πως θα μας ανακοινώσει τα χαρμόσυνα,τα Χριστούγεννα'? Μάλλον στη Μαρία Ηλιάκη, που πριν από αρκετές ημέρες (προφανώς γνωρίζοντας κάτι),έριχνε
καρφάκια 'περί λαμπερής Κατερίνας, άβαφης ρίζας, φάτσας εγκύου!! κτλ'.
Οπως και να'χει,ευχόμαστε τα καλύτερα στην ταλαντούχα ηθοποιό,με το καλό να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!
Με αφορμή την ανάρτηση,αλλά και τα 4α γενέθλια του αγαπημένου μας TVNEA,θα θέλαμε να επισημάνουμε πως (ΠΟΛΥ) συχνά,καταφθάνουν ειδήσεις στο blog που αφορούν την προσωπική ζωή επωνύμων της showbiz.Aλλες αληθινές,άλλες όχι.Πότε πικρές,πότε ευχάριστες,πάντα όμως πολύ προσωπικές.
Πιστοί στο ύφος μας,θα κάνουμε ότι 'περνά απ'το χέρι μας' για να μην οδηγηθεί ο δημοφιλέστατος mediakός χώρος σε 'φωλιά ξεκατινιάσματος' και δήθεν gossip ειδήσεων. Πιστέψτε με,είναι το μόνο εύκολο,να...κοτσάρουμε 'αποκλειστικά' γεμίζοντας σελίδες με το απόλυτο 'τίποτα'.
To ΤVNEA αγαπήθηκε-και χαίρει εκτίμησης-γιατί παραμένει ένας από τους ελάχιστους ιστότοπους με αποκαλύπτικές mediakές ειδήσεις & αγνές προθέσεις.Για όσους σπεύδουν να 'χλευάζουν' την ανωνυμία μας,απαντούμε πως απλά,προστατεύει τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.Δεν είμαστε καναλάρχες,πανελίστες ή τηλεκριτικοί.Εξάλλου κανείς συντάκτης του tvnea δεν 'κρύβεται' ξεμπροστιάζοντας με ψευδώνυμα,σκάνδαλα.Εγκυρο & έγκαιρο mediako ρεπορτάζ κάνουμε,και αυτό βρίσκουν εδώ οι-ολοένα και περισσότεροι-φίλοι του blog.
Darwin.
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα