Θανάσης Πάτρας: «Διαβάζω τις κριτικές»

10:27 29/7/2011 - Πηγή: TVNea
«Οι σχέσεις μου είναι ξεκάθαρες» λέει ο Θανάσης Πάτρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό PEOPLE και μιλάει για τη φιλία του με τη Νάντια Μπουλέ και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για το μέλλον του στον ΑΝΤ1.
«Η υποχρέωση μου αυτή τη στιγμή αφορά μόνο το καλοκαιρινό προϊόν, το Elatte,όσο αυτό κρατήσει.(...) Η δουλειά μας όπως ξέρεις, είναι πάρα πολύ επισφαλής, αλλά εύχομαι και ελπίζω να πάνε πολύ καλά τα πράγματα και να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία» λέει ο Θανάσης Πάτρας για
το μέλλον του στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Ο παρουσιαστής δίνει απαντήσεις και στο πως αντιμετωπίζει τις κριτικές που διαβάζει: «Τις κριτικές τις διαβάζω και σαφώς λαμβάνω υπόψη μου, εφόσον καταλαβαίνω ότι μιλάνε για πράγματα τα οποία είναι ουσιαστικά και με αφορούν. Η Νάντια είναι μόνο 26 ετών, έχει κάνει αρκετά πράγματα μέχρι τώρα στην πορεία της, έχει δώσει στίγμα, έχει αντέξει στην κριτική - πράγμα που σημαίνει ότι έχει αντοχές και ψυχικό σθένος ως άνθρωπος.(...)Δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος ρόλος στην εκπομπή, ούτε ζυγαριά έχουμε ποιος θα μιλήσει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Τα πράγματα είναι μοιρασμένα μιά χαρά»....
Ο Θανάσης Πάτρας μιλάει και για τη φιλική σχέση που έχει με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και αν αυτή έχει επηρεαστεί λόγω της επαγγελματικής του συνύπαρξης με την Νάντια Μπουλέ.
«Με τους φίλους σου πρέπει να είσαι ξεκάθαρος. Και εγώ με τον Γρηγόρη έχω ξεκάθαρη σχέση. Ο Γρηγόρης ουδέποτε θα έμπαινε στη διαδικασία να μου πει ‘μην το κάνεις αυτό’ και νομίζω ότι, όταν είσαι ξεκάθαρος με τον άλλον, είναι και ξεκάθαρη και η ζωή σου. Είναι φίλοι μου και οι δύο».
Keywords
Τυχαία Θέματα