Τι έγινε με την Έλλη Στάη και τι αλλαγές δρομολογούνται στην απογευματινή ζώνη;

13:45 29/4/2013 - Πηγή: TVNea
Λήξη συναγερμού φαίνεται πως σήμανε στις σχέσεις της Έλλης Στάη με τη Διεύθυνση Ειδήσεων, όπως γράφει η εφημερίδα Real, μετά από παρέμβαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Γκίκα Μάναλη. Ο διευθύνων σύμβουλος επέπληξε την παρουσιάστρια για το tweet, στο οποίο ανέφερε ότι στην ΕΡΤ "χάσανε τα αβγά και τα πασχάλια" και ζήτησε κατά τη διάρκεια σύσκεψης τυχόν θέματα που θα προκύπτουν
στο μέλλον να λύνονται μέσω των εσωτερικών διαδικασιών και όχι με αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά και στα χαμηλά ποσοστά του δελτίου ειδήσεων, το οποίο τις "καλές" μέρες αγγίζει μετά βίας το 5%. Η Έλλη Στάη από την πλευρά της, δήλωσε ότι πρέπει το προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό. Μετά τη συνάντηση η δημοσιογράφος έφυγε για την Κύπρο για να πάρει συνέντευξη από τον Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, η οποία θα προβληθεί στο Netweek.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την Real, αλλαγές αναμένονται και στο απογευματινό πρόγραμμα της ΝΕΤ. Αναδίπλωση γίνεται σε ότι αφορά στην εκπομπή "136" και αντί να ρίξει αυλαία αυτές τις ημέρες, οπότε ολοκληρώνονται τα 60 επεισόδια της σύμβασης, αναμένεται να γίνει εισήγηση στο Δ.Σ. για την έγκριση επιπλέον επεισοδίων, ώστε η εκπομπή να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, το μαγκαζίνο με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα θα μεταφερθεί μετά το Πάσχα στη ζώνη από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα και από τις 6 έως τις 7 να εναλλάσσονται καθημερινά πέντε νέες εκπομπές. Πρόκειται για τις: Ellines.com που θα παρουσιάζει τις ιστορίες Ελλήνων ομογενών που διαπρέπουν στο εξωτερικό, "Δικαιοσύνη TV" με συμβουλές επί νομικών θεμάτων, "Ο γιατρός στο σπίτι σας" με τον Λεωνίδα Καλλιδώνη, "Η Ελλάδα μπροστά" με τον Λουκά Κατσώνη και θεματολογία σχετική με το νέο επιχειρείν και "Ελληνικό μενού" με παρουσίαση συνταγών.
Keywords
Τυχαία Θέματα