Τι ειδαμε στο DWTS αυτην την Κυριακή(Δ.Τ)

17:01 6/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για ακόμα μια Κυριακή ο ΑΝΤ1 κυριάρχησε, με συνολικό μερίδιο τηλεθέασης ημέρας 30,1% στο δυναμικό κοινό 15-44, έναντι 18,1% του δεύτερου σταθμού, ενώ στο σύνολο του κοινού τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 32,7% για τον ΑΝΤ1 και 16,8% για τον δεύτερο.Το DANCING WITH THE STARS ήταν και αυτή την εβδομάδα η καλύτερη τηλεοπτική παρέα. Συνολικά κατέγραψε 31,4%
μερίδιο τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια του, στις ηλικίες 15-44. Ειδικά στις γυναίκες, ήταν και αυτή την εβδομάδα η πρώτη επιλογή. Με ποσοστά 49,7% στις ηλικίες 15-24, και 40,1% στις 25-44, σχεδόν μία στις δύο γυναίκες και αυτή την Κυριακή δεν έχασαν ούτε λεπτό DANCING WITH THE STARS.  Ήταν ένας λαμπερός ημιτελικός, με τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Έπειτα από 11 live άλλωστε, τα τρία ζευγάρια έμοιαζαν να «πετάνε» στην πίστα. O Κώστας Μαρτάκης, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Αργύρης Αγγέλου έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό! Τα ζευγάρια έκαναν από δύο εμφανίσεις. Στην πρώτη εμφάνιση παρουσίασαν μια καινούρια χορογραφία και στη δεύτερη εμφάνισή τους επέλεξαν ένα χορό που είχαν παρουσιάσει σε προηγούμενο live.Η βραδιά ξεκίνησε με τη Μαίρη Συνατσάκη, το κορίτσι του green room, που χόρεψε για πρώτη φορά, ένα cha cha cha με τον Γιούρι, στο Boom Boom Pow των Black Eyed Peas....
Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Μαρία που χόρεψαν paso doble στο τραγούδι Poison. Οι κριτές παρατήρησαν μικρά λαθάκια, και για αυτό έδωσαν τέσσερα εννιάρια, και συνολικά 36 βαθμούς.

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη και ο Ηλίας χόρεψαν foxtrot στο τραγούδι Je ne veux pas travailler των Pink Martini. Και αυτοί άκουσαν πολύ καλά λόγια, και πήραν επίσης 36 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του Αργύρη Αγγέλου και της Έμιλυ και το τάνγκο τους στο τραγούδι Libertango που πήρε το απόλυτο 40άρι.

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του διαγωνισμού στη σκηνή ανέβηκε ο Νίκος Γκάνος για να παρουσιάσει τη νέα του επιτυχία Break Me.

Για τη δεύτερη εμφάνισή τους ο Κώστας και η Μαρία επέλεξαν το Jive που είχαν χορέψει στο δεύτερο live και στο οποίο ο Κώστας είχε ένα μικρό στραβοπάτημα που του είχε κοστίσει στη βαθμολογία. Αυτή τη φορά όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά συγκέντρωσαν τέσσερα 10άρια,

Η Αγγελική και ο Ηλίας επέλεξαν το Αργεντίνικο Τάνγκο του 9ου live με το οποίο είχαν πάρει το πρώτο τους 10άρι. Οι κριτές σχολίασαν πως ήταν πολύ καλύτεροι από την πρώτη φορά που το χόρεψαν και τους χάρισαν 40 βαθμούς.

Ο Αργύρης και η Έμιλυ έκλεισαν το διαγωνιστικό μέρος με το Jive του δεύτερου live. Δέχτηκαν εξαιρετική κριτική και ισοψήφησαν με τα άλλα δύο ζευγάρια με 40 βαθμούς!

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η «παραμυθένια πριγκίπιισσα» για αυτή τη βραδιά, Ζέτα Μακρυπούλια, παρουσίασε στη σκηνή τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο που χόρεψαν με την Αννα και την Φωτεινή rock n roll. Και δεν χόρεψαν απλά. Δέχτηκαν την κριτική της επιτροπής και βαθμολογήθηκαν.

Μετά και την ψηφοφορία του κοινού
Keywords
Τυχαία Θέματα