Τι γίνεται με τη «Μεσογείων 136»;

12:15 11/4/2013 - Πηγή: TVNea
Ίσως, εδώ που τα λέμε, το ότι η εκπομπή «Μεσογείων 136» θέλει… 136 «μάστορες» για να την επιδιορθώσουν, αλλά και οι χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει, έδωσαν την αφορμή για τα σενάρια που θέλουν την εκπομπή να κόβεται και την παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη να μετακομίζει στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά… όταν βέβαια βγει στον αέρα.

Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες του newsit.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μιλώντας
μάλιστα με στελέχη της ΕΡΤ διαβεβαίωσαν ότι ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα, αλλά και ότι δεν έχει γίνει ποτέ ούτε καν συζήτηση για ένα τέτοιο… plan B! Ωστόσο, σε ερώτησή αν θα το έβλεπαν λογικό η εκπομπή «Μεσογείων 136» να κοπεί λόγω των χαμηλών πτήσεών της στους πίνακες τηλεθέασης, τόνισαν πως το κύριο ζητούμενο της ΕΡΤ δεν είναι η τηλεθέαση, αλλά η ποιότητα.

Βέβαια, στο ερώτημά , αν η «Μεσογείων 136» έχει την απαιτούμενη… ΕΡΤική ποιότητα, δεν έλαβα σαφή απάντηση, αλλά μου είπαν πως γνωρίζουν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, κυρίως στη θεματολογία της. Όπως φαίνεται όμως, τουλάχιστον από όσα μου είπαν, δεν τίθεται θέμα «κοψίματος» της εκπομπής, αλλά και μετακόμισης της Σαλαγκούδη στην εκπομπή της Θρασκιά.

Ας ελπίσουμε όμως, ότι θα γίνουν οι… επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν, γιατί αλλιώς ούτε… 136 τηλεθεατές πανελλαδικά δεν θα παρακολουθούν τη συγκεκριμένη εκπομπή! Προς το παρόν πάντως, λόγω τους ύφους και του μεγαλύτερου μέρους της θεματολογίας της, δεν έχουν και λόγο να το κάνουν…!
Keywords
Τυχαία Θέματα