Τι κάνει σήμερα η Αννέτ Αρτάνι; (Video)

17:15 9/4/2013 - Πηγή: TVNea
Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του επιτυχημένου μουσικού talent-show του Ant1, "Fame Story" το 2005, όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την καθαρή και υπέροχη φωνή της. Έχει υπογράψει τη μουσική σε τραγούδι της Britney Spears και άλλων παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, ενώ, παράλληλα, έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο
στον 51ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2006, κάνοντας ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο της φωνής της.

Αέρα... Hollywood εισπνέει, έκτοτε, η τραγουδίστρια-συνθέτρια Annete Artani, καθώς, όπως φαίνεται, η Ελλάδα δεν εκτίμησε με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και τις φωνητικές της ικανότητες. Η Ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνις ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, όπου έχει την τύχη να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την ώρα που οι δικοί μας τραγουδιστές πασχίζουν για μία διεθνή συνεργασία!

Τον Ιούλιο του 2010 παντρεύτηκε με έναν καλλιτεχνικό μάνατζερ, ενώ έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά singles και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, η Annete παρουσίασε πριν λίγους μήνες το νέο της single, με τίτλο "Mouthful of me".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CLIP, ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ANNETE ΣΤΟ FAME STORY 3, ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ANNETE ΣΤΗ EUROVISION ΤΟ 2006, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα