Τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Μερκούρη; - δυναμική επιστροφή για την τραγουδίστρια!

17:01 27/4/2013 - Πηγή: TVNea
Από τις ομορφότερες - πιο sexy δεν έχω! - και αισθησιακότερες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής μουσικής, η Ειρήνη - φωτιά! - Μερκούρη απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα τελευταία 3 χρόνια, μετά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η τραγουδίστρια όλο εκείνο το διάστημα της ασθένειάς της επέλεξε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και ευτυχώς βγήκε νικήτρια.

Σήμερα, ωστόσο, η ανανεωμένη Ειρήνη Μερκούρη ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία και τα μουσικά τεκταινόμενα, με ολοκαίνουρια τραγούδια που υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό της! Μετά την κυκλοφορία του κομματιού
"Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία", η τραγουδίστρια έχει ήδη ηχογραφήσει και το επόμενό της κομμάτι σε μουσική Κωνσταντή Χανιώτη και στίχους Ανδρέα Λάμπρου, ενώ το διάστημα αυτό συζητά για επιστροφή στις live εμφανίσεις.

Εμείς της ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα, γιατί μας αρέσει πολύ και της αξίζει, ενώ σας παραχωρούμε μία φωτογραφία από πρόσφατη νυχτερινή έξοδο της τραγουδίστριας και μία φωτογραφία από το studio ηχογράφησης του νέου της τραγουδιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα