Τι λέει η Μπακοδήμου για τα σενάρια που τους θέλουν να κάνουν... μεσημεριανό

22:36 18/7/2011 - Πηγή: TVNea
Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Tv nea (δες εδώ) συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του Star όπως έχει παρα τις φήμες γνωστού δημοσιογράφου-τηλεμαιντανου...
Όπως ακούσαμε από την εκπομπή 'Tv Weekend' με ρεπορτάζ του Νίκου Νικητέα, πρόκειται να γίνει η μεγάλη... τούμπα!Η Χριστίνα Λαμπίρη μετακομίζει στη ζώνη 18.00-20.00 ενώ το δίδυμο Φώτης & Μαρία αναλαμβάνουν το μεσημεριανό.
Σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου απαντα  για όλα αυτα:"Και εγώ τα διαβάζω και τα ακούω όλα αυτά που λέγονται από
χθες, αλλά πρέπει να σου πω, πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα... Και το φοβερό είναι, πως ενώ όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει τόσο έντονα, κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας ρωτήσει τι γίνεται... Ετσι, σου λέω ειλικρινά, πως δεν έχει τεθεί ,λοιπόν, ούτε μία φορά θέμα να μετακινηθούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στο μεσημέρι, αφήνοντας πίσω μας το απόγευμα. Με τον Φώτη αυτό που ξέρουμε και γι ΄αυτό που έχουμε ενημερωθεί, είναι για το γεγονός πως το "Φώτης και Μαρία : Live" θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του και του χρόνου...", λέει η γνωστή παρουσιάστρια και σπεύδει να προσθέσει :  "Να σκεφτείς αυτή την στιγμή που μιλάμε, είμαι στο γραφείο και κάνουμε σύσκεψη για το "Φώτης και Μαρία" και για την νέα σεζόν... Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω."


   Νάνσυ Νικολαΐδου-tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα