Τι λένε πριν την πρεμιέρα?

12:46 13/4/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν την αυριανή...επίσημη πρώτη του ''Dr Cook'' στο Mega, τρεις από τους συμμετέχοντες μας μίλησαν για την παρουσία τους στην εκπομπή : Η ''βενιαμίν'' Πηνελόπη Πλάκα βρήκε την εκπομπή ως μια πολύ καλή αφορμή να εξελιχθεί στην μαγειρική : ''Ασχολούμαι πολύ με την κουζίνα και μαγειρεύω διάφορα, αλλά περιορίζομαι στα παραδοσιακά, οπότε μου δίνεται η αφορμή να μάθω κάτι καινούριο. Ενθουσιάστηκα πολύ με τα πρώτα γυρίσματα, νομίζω
ότι θα αρέσει και στον κόσμο η εκπομπή μας''.

“Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και να πειραματίζομαι σε διάφορες κουζίνες, όπως για παράδειγμα η κινέζικη. Με κέντρισε η πρόταση του Mega και έτσι αποφάσισε να πω το ναι. Ανυπομονώ να δω πως θα βγει όλο αυτό στην οθόνη'' μας λέει η Κλαούντια Μάτολα, ραδιοφωνική παραγωγός που θα δούμε σε πρώτη εμφάνιση στην Tv.

Η Αγγελική Δαλιάνη, από την πλευρά της, τονίζει ''Ελπίζω μετά το τέλος της εκπομπής να μπορέσω να...ανταγωνιστώ τον σύζυγό μου στην κουζίνα, χάρη στις καινούριες τεχνικές και στα μυστικά που θα μάθω από τον κύριο Λουκάκο. Επίσης το βρήκα μια καλή ευκαιρία για να τρώω...δωρεάν τα υπέροχα φαγητά του σεφ''.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα