Τι θα δούμε αύριο στο "Τούνελ";

17:15 1/11/2012 - Πηγή: TVNea

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ έρχεται στον Alpha τηνΠαρασκευή, 2 Νοεμβρίου, για να καθηλώσει τους λάτρεις της έρευνας και τουμυστηρίου.
Η εκπομπή, που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνωαπό 1.400 αγνοούμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έχει συντελέσειστην εξιχνίαση 18 δολοφονιών, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ.
Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρίατης
αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, θα σταθεί για μια ακόμη φοράστο πλευρό των συνανθρώπων μας, αναζητώντας τα ίχνη αυτών που εξαφανίστηκαν,κάτω από περίεργες συνθήκες. Παράλληλα, θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε δύσκολεςκαι περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές. Οιτηλεθεατές, συμμετέχοντας εθελοντικά στις έρευνες και συμβάλλοντας στηδιαλεύκανση των υποθέσεων, θα έχουν για άλλη μια φορά τον δικό τους ξεχωριστόρόλο στην εκπομπή.
Στηνπρεμιέρα, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσεινα εξιχνιάσει μια ιδιαίτερη υπόθεση, ένα θρίλερ για γερά νεύρα…
Οι εκτιμήσεις περί πτώχευσης της χώρας, πουκάποιοι εντέχνως διέρρεαν, τους αναστάτωσαν. Ο φόβος τους οδήγησε στις τράπεζεςγια να σηκώσουν τις καταθέσεις που είχαν, χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους. Οιεπιτήδειοι που καραδοκούσαν, δεν άργησαν να τους προσεγγίσουν με ένα σχέδιοδιάσωσης για την περιουσία τους. Το παρατραπεζικό κύκλωμα ανέλαβε αμέσως δράσηκαι ο εύκολος στόχος δεν άργησε να παγιδευτεί στα δίχτυα του. Το τηλεφώνημα–γρίφος,το μοιραίο ραντεβού, οι αναπάντητες κλήσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη… Τι θα φέρειστο φως η έρευνα της εκπομπής;
Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00,στον Alpha. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα