Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο του FAB5?

16:17 16/11/2011 - Πηγή: TVNea
           Σήμερα στις 22.00,Ant1.
Μετά τις παρεμβάσεις τους σε δυο επιχειρηματίες οι «Fabulous 5» Hλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος και Πάνος Φασούλης αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν σε "Έλληνα Μπέκαμ" έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή από τη Θεσσαλονίκη.
 Ο Δημήτρης Ασλανίδης είναι ο υποψήφιος
του τρίτου επεισοδίου του real life προγράμματος.
 ους κορυφαίους στο είδος τους προσκάλεσε ένας καλός φίλος του νεαρού παίκτη. Ο Δημήτρης αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης και παράλληλα σπουδάζει δημοσιογραφία στην Αθήνα. Ο χρόνος του είναι μοιρασμένος ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την πρωτεύουσα, όπου και συνάντησε τους «Fab 5».
O φίλος του πιστεύει ότι ο 22χρονος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο την εξωτερική του εμφάνιση και να ασχοληθεί ακόμα και με το μόντελινγκ.
Κι εδώ αναλαμβάνουν δράση οι «Fab 5». Ο Γιώργος Μέρλος θα
επέμβει δραστικά στη διακόσμηση του διαμερίσματος του παίκτη. Ο Πάνος Φασούλης θα προσπαθήσει να του μεταδώσει τη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής, διότι αν και ποδοσφαιριστής, λατρεύει το junk food.
Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Ηλίας Ψινάκης αναλαμβάνουν το στάιλινγκ. Μάλιστα ο γνωστός μάνατζερ του «κλείνει» δύο μεγάλες καμπάνιες για να φωτογραφηθεί ως μοντέλο. .
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα δούμε ως γκεστ σταρ τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος θα παραδώσει στον Δημήτρη μαθήματα μόντελινγκ.


Keywords
Τυχαία Θέματα