"Τι θα φάμε σήμερα μαμά;" - τι θα δούμε σήμερα και αύριο;

16:01 9/3/2013 - Πηγή: TVNea
Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνειτην αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνήερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Ηκαταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζίτης απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάνμας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολεςκαι υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στηνκουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή
που όχιμόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου, η Νταϊάν δίνεισυμβουλές για το πως να κάνουμε αντικείμενα από γυαλί να λάμπουν. Οι δουλειέςγια τη μαμά φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ. Πρέπει όμως να ετοιμάσει και το φαγητό της ημέρας το οποίοείναι ιδιαίτερο: μπιφτέκια σολομού και σαλάτα με πορτοκάλι, κρεμμύδια, ελιέςκαι ρόδι.
Η Νταϊάν ετοιμάζει ένα μενού με γεύσεις από το Αιγαίο, όπως τάρτα απόφρέσκια σφολιάτα με ντομάτες, μυρωδικά και χαλούμι και ψάρι με μπάμιες.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου, μαμά και κόρη ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν πιάτα και γεύσειςπου αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους. Η Νταϊάν με την Κυβέλη μαγειρεύουν χοιρινόμε πρασοσέλινο και κρέπες με σοκολάτα, φουντούκια και μπανάνα.
Στη συνέχεια, η Νταϊάν επικοινωνεί με μία φίλη της από τη Ρόδο για να τηςζητήσει διευκρινίσεις για μία συνταγήπου θέλει να ετοιμάσει. Μαγειρεύει λαζάνια με σπανάκι και ρύζι και πιταρούδια με άγρια μανιτάρια και κύμινοαπό το Μάσαρι της Ρόδου.
Τι θα φάμε σήμεραμαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.
Keywords
Αναζητήσεις
κρεπεσ τι θα φαμε σημερα μαμα
Τυχαία Θέματα