Τηλε-καρφώματα #8 (02/11/11)

18:06 2/11/2011 - Πηγή: TVNea
   
        Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αρκετά κρίσιμη αλλά το θεωρώ τρομερά υποκριτικό να ασχοληθώ με την την πολιτική κατάσταση της χώρας, ειδικά σε αυτό το blog. Ο στόχος μας εδώ είναι η ξεγνοιασιά, η χαρά και η καλή διάθεση. Γιαυτό και θέλω να σας ετοιμάσω ψυχολογικά, γιατί σήμερα έχω πολύ όρεξη να τηλε-καρφώσω ο,τι καινούργιο έκανε εμφάνιση την εβδομάδα που πέρασε. Δεθείτε.... Απογειωνόμαστε....

     Και εκεί που πετάω ξαφνικά σβήνουν όλα. "Black out", είπε κάποιος. Και αεροσυνοδός η Νάντια Μπουλέ. Τρομοκρατούμε και λέω "ΟΧΙ", εκεί που πάω να ξεδεθώ και να φύγω ξυπνάω. Ηταν απλά ένας εφιάλτης. Κοιτάω την τηλεόραση και ξεκινά η νέα εκπομπή του ANT1 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Δεν έχω δει πιο στημμένη παρουσιάστρια, καθώς φαινόταν ο,τι είχε μάθει απ'έξω τα λόγια και δεν τα έλεγε και ωραία. Το κόνσεπτ της εκπομπής μου άρεσε πολύ, γέλασα αρκετά με τις αντιδράσεις των παικτών αλλά με χάλασε λίγο το όλο φθηνό σκηνικό.

       Αντίθετα με το ΟΛΑ 12, το οποίο αν και μετά απο πολλά χρόνια δείχνει τόσο ανανεωτικό και ευχάριστό. Ακολουθεί την κλασσική πεπατημένη βέβαια αλλά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Σχετικά με τη Λάουρα, δεν βρίσκω κάτι άσχημο στη κοπέλα. Έχει πλάκα, ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας και της έχει δωθεί αρκετός χώρος και χρόνος στην εκπομπή οπότε πρέπει να είναι χαρούμενη.

      Και η Ελένη πρέπει να είναι χαρούμενη, καθώς κάνει πολύ καλά ποσοστά και η εκπομπή κυλάει όμορφα κάθε μέρα. Κατάφερε να επιτάξει το πρωινό της στη μεσημεριανή ζώνη, το στήριξε και εως τώρα βγαίνει κερδισμένη. Έχει αφανίσει τα απέναντι προγράμματα που σημειώνουν χαμηλά ποσοστά και η ίδια αεράτη απολαμβάνει τα μεσημέρια της.

     Μου άρεσε και το...
"Μες την καλή Χαρά" το μεσημέρι, καθώς λόγο της formula μετακόμισε την Κυριακή 15.00-18.00. Μπορεί να έγινε για μία μόνο ημέρα αλλά νομίζω ταίριαζε αρκετά. Δεν ξέρω γιατί αλλά σε αυτή την ώρα φάνηκαν πιο άνετοι χωρίς άγχος .Η εκπομπή ήταν πιο ανάλαφρη και μου ήρθε στο μυαλό μία παρέα που συζητάει ενα χειμωνιάτικο μεσημέρι μετά το φαγητό.

     Είδα και το τρέιλερ της νέας σειράς " Πίσω στο σπίτι'' του MEGA και ΝΑΙ μου άρεσε πολύ. Μου θυμίζει παλιές καλές σειρές και φυσικά ότι κάνει η κ. Καβογιάννη είναι τρομερό.


    Τέλος θα σας αποκαλύψω ποιο θα είναι το ερώτημα του Δημοψηφίσματος: ''Σας άρεσε το ριάλιτυ της Άννας Βίσση? '' Πλέον αυτή η ερώτηση έχει καταντήσει γραφική. Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο

    Θέλω να πώ και άλλα μα πρέπει να φύγω. Έχω καφέ στην Ακρόπολη με μία λατρεμένη φίλη και μετά cinema. Eύχομαι και εσείς να περάσετε εξίσου ωραία φιλαράκια μου. Σας περιμένω εδώ ακριβώς σε μία εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε...

Αρτσίτας Κων/νος


Keywords
Τυχαία Θέματα