Τηλε-κοντρόλ (19/1/2012)

14:58 19/1/2012 - Πηγή: TVNea
Εδώ είμαστε φίλοι μου. Μετά από πολύ φαγητό, πολύ ποτό και πάρα πολύ έξω, η στήλη Τηλεκοντρόλ επιστρέφει. Και μπορεί να περάσαμε super και να μην ξεκουραστήκαμε αρκετά, τα ματιά μας όμως ήταν ανοιχτά και στη Tv.

@Πρεμιέρα είχαμε στον ΑΝΤ1 με τον Ελεύθερο κι Ωραίο. Μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που βρήκαν φέτος, δυστιχος χαντακώνετε σε λάθος ήμερα και ώρα. Γιατί είναι λάθος η ημέρα και η ώρα καθώς στην επανάληψη του Σαββάτου στα νεανικά κοινά έφτασε κοντά στο 30%
ενώ στο σύνολο το 25% δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η σειρά αξίζει(πράγμα που μάλλον ο ΑΝΤ1 δεν το καταλαβαίνει καθώς επιμένει να το κρατά Παρασκευή στις 21:00). Η σειρά έχει ένα πολύ καλό καστ με πολύ καλή σκηνοθεσία και με ελληνοποίηση σε σενάριο του Πάνου Αμαραντίδη. Μήπως τελικά να το βάλουν Σάββατο αφού δεν θέλουν να αλλάξουν την Τετάρτη καθώς θα μπει η σειρά του Ρηγά στις 22:00(κάθε Τετάρτη).. λέω εγώ τώρα.

@ Μια εβδομάδα+ πέρα από την πρεμιέρα του νέου καθημερινού του Mega με τίτλο Βασιλιάδες η αλλιώς Λατρεμένοι μου Γείτονες. Μέχρι και τους ιδίους ανθρώπους σε σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει η σειρά. Κατά αλλά, η σειρά ... (κάντε κλικ στο για συνέχεια )
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα