Τηλεκαρφώματα "9" - Νίκη Ομπάμα – Πρεμιέρα γι το Πρωινό μου – Η γλυκιά Σταματίνα – Νέα σειρά για Ρώμα

19:17 9/11/2012 - Πηγή: TVNea

Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και τα Τηλεκαρφώματαείναι και πάλι εδώ!
Μπορεί εμείς σα χώρα να μην έχουμε στον ήλιο μοίρα, μπορείτα μέτρα που έρχονται να μας ισοπεδώσουν, μπορεί οι απεργίες να παραλύουν τηνκυκλοφορία και τις υπηρεσίες όμως η Αμερική έχει ένα λόγο να χαίρεται. Και ολόγος αυτός δεν είναι άλλος από το αποτέλεσμα των εκλογών και την ανάδειξη τουπροέδρου της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα για δεύτερη τετραετία. Ο Ομπάμα κέρδισε μεκαθαρή νίκη και αυτές τις εκλογές
με αντίπαλό του τον Μιτ Ρόμνεϊ. Ελπίζουμε μετη νίκη του αυτή να βοηθήσει την Ευρώπη και κατ’ επέκταση τη χώρα μας.
Πρεμιέρα είχαμε αυτή την εβδομάδα για το «Πρωινό μου» στο Mega, το μοναδικό πρωινόπλέον της ελληνικής τηλεόρασης, μετά κόπων και βασάνων. Η εκπομπή κατάφερε μετάαπό αλλεπάλληλες αναβολές να βγει στον αέρα την Τετάρτη με το Γιώργο Λιάγκα καιτη Φαίη Σκορδά αρκετά τρακαρισμένους αρχικά αλλά και πολύ χαρούμενους. Τοσκηνικό μύρισε Χριστούγεννα αφού το πλατό ήταν στολισμένο και οι συνεργάτεςτραγουδούσαν τα κάλαντα. Πώς αλλάζουν οι εποχές.. Κάποτε οι εκπομπές ξεκινούσανκαι ακόμη θαυμάζαμε το μαύρισμα των παρουσιαστών και τώρα βγαίνουν φορώνταςαγιοβασιλιάτικα σκουφιά!
Πραγματικά μ’ έχει ενθουσιάσει η προσπάθεια της ΣταματίναςΤσιμτσιλή. Στην εκπομπή της FTHIS TV,βάζει τα δυνατά της για να είναι γλυκιά και ευγενική, ενώ παράλληλα δίνει χρόνοστους καλεσμένους της για να πουν αυτά που θέλουν. Παρ’ όλα αυτά κοιτάζει συνεχώς στο monitor γιανα δει τι χρόνος της απομένει και τους κόβει πριν ολοκληρώσουν. Πολύ άγχος έχειαυτό το κορίτσι, ας χαλαρώσει λίγο επιτέλους..
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Έθνος ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη νέατηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει με τίτλο «Βαβέλ». Πιθανοί πρωταγωνιστές τηςσειράς είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του φίλη Μαρία Λεκάκη. Κάτιάλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας είπε σε άλλητου συνέντευξη για τη σειρά, ότι θα γυριστεί σε στούντιο με τρεις κάμερες . Τουλάχιστονcameramen θα έχει ή θα είναι αυτόματες? Είναι απίστευτο τελικά μεποιους τρόπους προσπαθούν να μειώσουν το budget των εκπομπών και των σίριαλ!
Σας αφήνω και σήμερα και μην ξεχνάτε η ζωή είναι μικρή γιανα μας παίρνει από κάτω..
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα