Τηλεκοντρόλ(27/9):Alpha σειρές-Δέστε τους-Σουλεϊμάν-Όλα-Απανωτές αλλαγές-Απάντηση Μπέζου

18:05 27/9/2012 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει και να σας πληροφορήσει για τα τηλεοπτικά κι όχι μόνο.Στο στόχαστρο μας πέρα από τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέματα που θα διαβάσετε , μπαίνουν οι Δέστε τους, ο Σουλεϊμάν, το Όλα 13 αλλά και οι απανωτές αλλαγές μεγάλου καναλιου.., αλλά και η απάντηση του Μπέζου στους σεναριογράφους;

(Αποκλειστικό)Θα δούμε σειρές από τον Alpha; Αυτό είναι ένα ερώτημα πολύ μεγάλο. Πολλές είναι οι φήμες
που θέλουν τον Alpha να βγάζει σειρές φέτος(πέρα από τα χιλιοπαιγμένα real life). Βεβαίως μετα από αυτά τα δημοσιεύματα, έσπευσαν παρά πολλοί σεναριογράφοι να καταθέσουν την πρόταση τους. Τα σχέδια όμως του Alpha είναι λίγο διαφορετικά , καθώς καμία τηλεοπτική σειρά δεν προβλέπεται να βγει φέτος εκτός από τις Οικογενειακές Ιστορίες και «ίσως το Ορκιστείτε παρακαλώ». Οι φήμες περί τύπου Οικογενειακές Ιστορίες με Γιατρούς δεν υπάρχει καν στα σχέδια του σταθμού.

Παρα έΔεσαν.. Δέθηκαν και έμειναν στάσιμοι. Χωρίς καμιά αλλαγή έκανε πρεμιέρα την Τρίτη το απόγευμα η τηλεοπτική εκπομπή Δέστε τους. Η εκπομπή ήταν μια από τα ίδια σε βαθμό που πλέον έχουν γίνει προβλέψιμοι. Κάντε και καμιά αλλαγή ρε παιδιά, ένα studio δεν είναι αλλαγή… Την εκπομπή την παρακολουθούσα πέρσι κατά εξακολούθηση, φέτος με βλέπω με «ΜΙΛΑ»… ίσως και επαναλήψεις . Τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλότερο για την ώρα και ειδικά στο σύνολο στο παρα κάτι περνα το 10...(13,1 έκανε χθες στο σύνολο σε 15' κάτω απο το 10% ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 22,2)
Σουλεϊμάν με μεγαλοπρεπή νούμερα…Τηλεοπτικό πανικό έχει προκαλέσει η σειρά Σουλεϊμάν που προβάλει ο ΑΝΤ1 καθημερινά στις 21:00 . Δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν από το κανάλι να την βγάλει από το πρόγραμμα του. Το θέμα είναι πως κι αυτοί που το παρακολουθούν δεν είναι λίγοι μιας και η σειρά πάει πολύ καλά στο νεανικό κοινό, κατεβάζοντας την Sila του Mega μερικές φορές στην 2η θέση.., ενώ στο σύνολο είναι μια ανάσα.

Δεν απαντώ σε κανένανΔεν θα ασχοληθώ με σχόλια που έγιναν πάνω σε δήλωσή μου για το…σκηνικό της τηλεόρασης! Εγώ κάνω την δουλειά μου-και θεατρικά και τηλεοπτικά-και δεν θα μπω σε κανένα…τριπάκι να απαντήσω σε κανένα από αυτά που έχουν γραφεί.Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει-δεν έχω χρόνο, ούτε και διάθεση να ξεκινήσω τέτοιο…γαϊτανάκι" λέει ο Γιάννης Μπέζος στο Tvzapping. Τα λόγια είναι περιττά για να σχολιάσει κανείς τις δηλώσεις αυτές.Μήπως τελικά παραδώσαμε αξία σε κάποιους που προβάλλονται πολλές φορες και σαν πρότυπα;

Κανονικά στον αέρα το Όλα..Καθυστερήσεις στις πληρωμές έχουν οι άνθρωποι του Όλα στον ΑΝΤ1.
Συνηθισμένο φαινόμενο για τα κανάλια, μιας και η διαφημιστική δαπάνη είναι στα πατώματα.
Πάντως το δημοσίευμα που θέλει το Όλα να μην βγαίνει δεν ισχύει…
Απανωτές αλλαγές…
Μιας και είμαι στον ΑΝΤ1, μερικοί από εσάς ήδη θα καταλάβατε ότι από σήμερα αλλάζει πάλι το πρόγραμμα του. Ναι, κι εσείς που δεν το είδατε είναι αλήθεια.. Εύχομαι να μην γελάτε όπως έκανα εγώ προσωπικά μόλις το είδα.
Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά ποιες θα
Keywords
Τυχαία Θέματα