Τηλεκοντρόλ:Η νέα μεγάλη συμφωνία του ΣΚΑΙ-Πάει 7μμ το δελτίο του ΑΝΤ1;-Κόπηκε το MTV;-Μεgaλα προβλήματα-Ευχαριστώ Μένιο,Νανά,Γιώργο και Φαίη.

19:03 24/12/2015 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από αρκετό καιρό που έχουμε να τα πούμε μέσα από την στήλη Τηλεκοντρόλ, επιστρέφω με το τελευταίο Τηλεκοντρόλ για φέτος.

Αποκλειστικό: Μια νέα συνεργασία έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έχει υπογράψει συνεργασία με το Σίγμα Κύπρου. Αυτό σημαίνει
πως η νέα μόδα με σειρές από Κύπρο θα σκάσουν μύτη και στον ΣΚΑΙ.

Σχεδόν βέβαια θεωρείται η μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 7μμ από το νέο έτος. Αν όλα πάνε καλά κι έτσι όπως τα υπολογίζουν η αλλαγή αυτή θα γίνει αρχές Φλεβάρη. Αυτό όπως πολύ καλά καταλάβατε σηματοδοτεί αλλαγές τόσο στον ΑΝΤ1 , όσο και στα άλλα κανάλια.

Η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Networks (VIMN) συνεργάστηκαν στενά και με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη του Nickelodeon και του MTV Greece μέσω της ελεύθερης μετάδοσης και των δύο καναλιών στην Ελλάδα. Η Viacom αποφάσισε, από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, να διακόψει την ελεύθερη μετάδοση του MTV Greece στην Ελλάδα και να μεταδίδει στο εξής το MTV μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA.Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

Προβληματισμένος είναι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA με την Prime time του. Το κανάλι αν και δεν είχε υψώσει ψηλά τον πήχη, τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά ακόμα και στις νέες σειρές που στην αρχή έδειχναν ότι μπορούσαν να κρατήσουν ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Κλείνοντας θέλω να πω 2 πολύ μεγάλα ευχαριστώ. Στον Γιώργο Λιάγκα και Το Πρωινό, και τον Μένιο Φουρθιώτη και τα Αποκαλυπτικά. Μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια που το TVNEA είναι στον αέρα , πρώτη φορά ζήτησα και εκμεταλλεύτηκα τον αέρα καναλιού, για μια είδηση – έκκληση. Ο Μένιος Φουρθιώτης με την Νανα Παλαιτσάκη, μόλις τους ενημέρωσα ότι υπάρχει έκκληση για αίμα καθώς ο Φιλοκώστας Χρήστος είναι σοβαρά στο Αχέπα Θεσσαλονίκης και πάσχει από οξεία λευχαιμία και υποστηρίζεται μηχανικά, έσπευσαν να το δείξουν εκείνη την στιγμή στον αέρα, ωστόσο και ο Γιώργος Λιάγκα με την Φαιη Σκορδά αντέδρασαν το ίδιο θερμά λέγοντας στον αέρα του ΑΝΤ1 την συγκεκριμένη έκκληση. Του ευχαριστώ πραγματικά πολύ μέσα από την καρδιά μου, καθώς με το που ακούστηκε η είδηση, έσπευσαν και ευαισθητοποιήθηκαν πολλοί συνάνθρωποι μας.

Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω ότι με πείραξε ,όπου άνθρωποι που βοήθησα κι εγώ με τον τρόπο μου μέσα από το TVNEA, να προσπεράσουν το μήνυμά μου χωρίς καν να πουν ότι δεν μπορούν να το αναφέρουν για τον τάδε λόγο. Το έχω πει πολλές φορές, σε αυτή την δουλειά αλλά και στην ζωή, ότι δώσεις, θα λάβεις…

Αυτά από εμένα για φέτος. Κλείνει μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Ωστόσο σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με ΥΓΕΙΑ. Αυτό μόνο έχει τελικά ουσία.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis
Ακολουθείστε στο Twitter:@Pasxal_tvnea
Στείλτε μου email:[email protected]

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα