Τηλεκοντρόλ:Το νέο show του ΑΝΤ1-Πότε θα κάνει πρεμιέρα;-Κινήσεις πανικού στο Mega-Σε πιο κανάλι θα δούμε τον Τράγκα;-Τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1

19:01 28/2/2013 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις.-Όλο το ρεπορτάζ για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.Τι είδος είναι; Πόσα άτομα θα είναι η κριτική επιτροπή; Πότε θα κάνει πρεμιέρα;
-Κινήσεις πανικού στο Mega- Αλλάζουν ώρα στα Κλεμμένα Όνειρα. -Σε πιο μεγάλο κανάλι θα δούμε τον Γιώργο Τράγκα; Πότε θα κάνει πρεμιέρα;
-Ποια
είναι τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 100%; Τι πάει για του χρόνου και τι θα βγει μάλλον φέτος με ερωτηματικό;

Όλο το ρεπορτάζ για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.Τι είδος είναι;
Πρώτο το TvNea σας ενημέρωσε για το νέο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 (δες εδώ), πρώτο θα σας πει και περι τίνος πρόκειται το show αλλά και φυσικά πότε θα κάνει πρεμιέρα.
O τίτλος του show είναι «Your face sounds familiar».Πρόκειται για ένα νέο φορμάτ τάλεντ σόου της εταιρείας Endemol, στο οποίο οκτώ celebrity διαγωνιζόμενοι καλούνται για 10 εβδομάδα να ενσαρκώσουν κάποιον εγχώριο ή ξένο STAR.
Πόσα άτομα θα είναι η κριτική επιτροπή;
Η κριτική επιτροπή θα τους βαθμολογεί με σύστημα όπως την Eurovision και θα ισχύει κατα 50%, ενώ θα συμμετέχει και το κοινό μιας και τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και ο ίδιο διαγωνιζόμενος θα δίνει την βαθμολογία του σε έναν απο τους υπόλοιπους 7 συμμετέχοντες.
4 άτομα θα είναι στην κριτική επιτροπή και όπως μαθαίνουμε τα ονόματα είναι πολύ δυνατά όπως και οι Stars.
Πότε θα κάνει πρεμιέρα το show «Your face sounds familiar»;
Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει πυρετωδώς το συγκεκριμένο show.Ήδη ο ΑΝΤ1 το έχει βάλει στο πρόγραμμα του και σε λίγες ημέρες θα βγει και το πρώτο τρειλεραλκι. Η εκπομπή θα παίζει κάθε Κυριακή βράδυ και θα κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea στις 7 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Κινήσεις πανικού στο Mega- Αλλάζουν ώρα στα Κλεμμένα Όνειρα
Ίσως είναι η χειρότερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.Η σειρά Κλεμμένα Όνειρα αλλάζει ώρα. Όπως ήταν αναμενόμενο η τουρκική σειρά Φατμαγκουλ, κόβεται από την Prime Time. Την θέση από τις 18 Μαρτιου θα πάρει τα Κλεμμένα Όνειρό.Η ελληνική σειρά ήταν η σωτήρια του σταθμού φέτος, καθώς έδινε μια δυνατή πάσα στο κεντρικό δελτίου του Mega χαρίζοντας τους πολύ δυνατό και αξιοζήλευτο Lead in. Τα πράγματα όμως αλλάζουν. Η σειρά θα έχει να τα βάλει τόσο με τον Σουλεΐμάν -που κατάφερε να κάνει τα ίδια νούμερα με τον Λαζόπουλο (που χτυπούσε 50νταρια και 60νταρια)- αλλα και με το Αλ τσανριτι νιουζ και Πάμε Πακέτο.
Από την άλλη ο Σουλεΐμάν κορυφώνεται καθώς οι ανατροπές διαδέχεται η μια την άλλη.. Πολύ παράξενη η κίνηση που μόνο σαν κίνηση πανικού μπορεί να χαρακτηριστεί κι όχι σαν κίνηση ματ.
Να σημειώσουμε ότι η ελληνική σειρά έχει λιγότερο αριθμό τηλεθεατών από τον Σουλεΐμάν καθώς σχεδόν καθημερινά βρίσκεται στην δεύτερη θέση του top 10 στο σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό.
test enneagram

Ποια είναι τα 3 προγράμματα που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 100%;
3 είναι τα προγράμματα που έχουν πάρει πράσινο φως στον ΑΝΤ1 και θα βγουν 100%.Το ένα είναι το show που αναφέραμε παραπάνω με τίτλο «Your face sounds familiar».Το άλλο είναι το Sold Out του Γιωργου Παπαδάκη και το 3ο είναι οι Ήρωες.
Μιας και είμαι όμως στους Ήρωες , η κοινωνική εκπομπή-σειρά, ξεκινά γυρίσματα στις αρχές Μαρτίου.

Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Από την Κυριακή 10 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 23.15 ο «Ελεύθερος σκοπευτής» παίρνει θέση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Ο γνωστός δημοσιογράφος θα παρουσιάζει μία δίωρη «ζωντανή» ενημερωτική εκπομπή που θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία γεγονότα.
Επτά μέρες φεύγουν επτά μέρες έρχονται και κάθε Κυριακή βράδυ ο Γιώργος Τράγκας θα παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλη την επικαιρότητα, μέσα από έρευνες, προβάλλοντας αποκαλυπτικά στοιχεία και σχόλια.Με καλεσμένους εντός και εκτός πλατό θα επιχειρεί να φωτίσει όλες τις πτυχές των ειδήσεων.Παράλληλα η εκπομπή θα προβάλλει βίντεο με χιούμορ από την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Τι πάει για του χρόνου και τι θα βγει μάλλον φέτος με ερωτηματικό;
Για του χρόνου πάει η εκπομπή Πλάκα Κάνεις. Και μπορεί τα γυρίσματα να έχουν τελειώσει και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να είναι παρα πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θεωρούν οτι η φετινή χρονιά τους, είναι παρα πολύ καλή μιας και ακόμα και χωρίς το dwts3 ήταν πρώτο στο νεανικό κοινό (στο σύνολο ημέρας) και προσπαθούν να κάνουν κάποιου είδος οικονομίας.
Με ερωτηματικό είναι ακόμα το Κράτα Γερά αλλά και το «The biggest gameshow in the world» . Τα 2 τηλεπαιχνίδια είναι έτοιμα να βγουν όποια στιγμή θέλει το κανάλι , αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κρατηθούν για τον ίδιο λόγο που σας είπα παραπάνω.

Αυτά τα λίγα για σήμερα καθώς ο χρόνος αρχίζει να δυσκολεύει, βγάλαμε ειδήσεις αποκλειστικό ρεπορτάζ αλλά και απαντήσαμε σε πολλά ερωτήματα σας.

Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια, παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα