Τηλεκοντρόλ:Βανδή ή Μανωλιδου στο Face; -Πότε το νέο τούρκικο στο Mega; -Πρώτο Πλάνο με νέα ώρα -Ποια είναι η Φιρουζε στον Σουλεϊμάν; -Με πιέσεις για Sold Out

18:46 3/4/2013 - Πηγή: TVNea
Τετάρτη σήμερα, κι ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει να αποκαλύψει και να προβληματίσει.

Αποκαλυπτικό:Βανδή ή Μανωλιδου στο «Your face sounds familiar»;
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο show του ΑΝΤ1 με τίτλο «Your face sounds familiar». Και μπορεί όλοι οι διαγωνιζόμενοι να έχουν ήδη κλείσει. ( Κώστας Μαρτάκης,Άντα Λιβιτσάνου , Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Γκάνος ,Σύλβια Δεληκούρα
,Κωνσταντίνος Καζάκος,Κρυσταλία,Μαντώ ,Θωμαής Απέργη,Θανάσης Αλευράς) δεν συμβαινει το ιδιο και με την κρκτική επτιρποπή.
Σε επτασφράγιστο μυστικό εξελίσσεται το όνομα τους 4ου κριτή. Δεν θα είναι η Δέσποινα Βανδή ούτε η Ευγενια Μανωλιδου που ακούστηκε. Δεδομένο είναι πως η Μαντω θα είναι σαν διαγωνιζόμενοι στο show κι όχι σαν κριτής.
Ο 4ος κριτής όπως μας μεταφέρουν άνθρωποι τις παραγωγής θα, είναι και η έκπληξη του show.Για να δούμε... (Λες Τάκη;;;)

Πρώτο Πλάνο με νέα ώρα
Αλλάζει ώρα μετάδοσης η εκπομπή Πρώτο Πλάνο με την Κατερίνα Αντωνοπουλου στον ΑΝΤ1.Η εκπομπή αν και χάθηκε λίγο στον προγραμματισμό του καναλιού μιας και από τα πρωινά κάθε Κυριακής, μεταφέρθηκε στο prime time και σε μια ασταθή ώρα, αφού η εκπομπή έπαιζε μετά την ξενη ταινία του καναλιού κάθε Κυριακής.
Από εδώ και πέρα η εκπομπή θα παίρνει και δυνατό lead in απο το «Your face sounds familiar» αλλά και θα έχει και σταθερή ώρα το 12:15πμ .

Αποκαλυπτικό: Πότε θα βγει το νέο τούρκικο στο Mega;
Νέο τούρκικο έρχεται στο Mega σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea. Και μπορεί το κανάλι να διατυμπανίζει το γνωστό κλισέ... δεν φαίνεται να το πιστεύει. Η τουρκική παράγωγη εκτός μεγάλου απροόπτου θα βγει το καλοκαίρι.

Αποκαλυπτικό:Ποια είναι η Φιρουζε στον Σουλεϊμάν;
Συγκλονίστηκες είναι οι εξελίξεις στην τούρκικη υπερπαραγωγή Σουλεϊμάν. Και επειδή ξέρω ότι είναι αρκετοί οι αναγνώστες μας που τους αρέσουν τα τούρκικα θα σας κάνω και μια αποκάλυψή σχετικά με την Φιρουζε η αλλιώς Sila. Κατάσκοπος τελικά η Φιρουζε απο την Περσιας και μάλιστα από την δυναστεία των Σαφεβηδων. Όπως καταλαβαίνεται η Χουρρεμ λεει οσα εμαθε στον Σουλειμαν και το τι σημαινει το τατουαζ μπροστα στη Φιρουζε. Η κοπελα δεν αρνήθηκε τίποτα και ετσι ο Σουλειμαν διαταζει να την πανε παλι στα μπουντρουμια.

Sold Out:Με πιέσεις για να βγει
Μόνο Sold Out δεν είναι η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Κι όπως είπα σήμερα στην μεσημεριανή εκπομπή του Τάσου Ριζοπουλου στο Εγνατία Tv, δεν φταίει μόνο ο Παπαδάκης για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η εκπομπή δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στον τηλεθεατή. Στον ΑΝΤ1 μάλιστα παρόμοιες εκπομπές υπάρχουν, όπως το Βράδυ του Κωστοπουλου, το Όλα με τον Θέμο όπως και το Fthis Tv με την Σταματίνα.
Πάντως πληροφορίες μου θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να πιέστηκε πάρα πολύ ώστε να πει το τελικό "οκ" .

Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια, παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα