Τηλεθεάτρια αγανάκτησε με κριτική του Μουτσινά-Διαβάστε το γράμμα που του έστειλε...

12:33 4/12/2012 - Πηγή: TVNea

Η κριτική του Νίκου Μουτσινά σε πρόσωπο τα οποίο είναι εκτός τηλεοπτικού πεδίου προκάλεσε αντιδράσεις σε τηλεθεάτρια της εκπομπής «Δέστε τους». Η τηλεθεάτρια έστειλε γράμμα στην εκπομπή, αλλά και στο blog του Νάσου Γουμενίδη εκφράζοντας τα παράπονά της. Δείτε τι έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του στο gossip.gr
και διαβάστε το γράμμα της τηλεθεάτριας.Νάσος Γουμενίδης:“Έχω γράψει πολλές φορές για την αμετροέπεια του Μουτσινά. Και βεβαίως κάθε φορά που έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κριτική στηριζόμενος σε ρεπορτάζ δεχόμουν πυρά από τους θαυμαστές τους. Κάτι τυπάκια που συλλήβδην παρακολουθούν το καραφλό αγόρι να πιέζει το μέτρο και τις αντοχές μας για να βγάλει το καλιαρντό χιούμορ του. Η τηλεόραση πάει κατά διαόλου διότι το καλιαρντό είναι παντού. Δε γνωρίζει μέτρο. Δεν υπολογίζει αξίες. Αυτή τη φορά το αγόρι σχολίασε ένα κορίτσι που αφιλοκερδώς και μακριά από τα φώτα εργάζεται στο «Χαμόγελο του παιδιού». Η κολλητή της λοιπόν Κατερίνα Κόντη μου έστειλε και τους έστειλε ένα γράμμα. διαβάστε το παρακαλώ. Και εσείς αλλά ελπίζω και ο Λάκης-Νικολάκης-για να καταλάβει πώς αντιλαμβάνονται την φλωροσάτιρά του οι τηλεθεατές με κριτήριο και άποψη”.Γράμμα τηλεθεάτριας:«Καλησπέρα. Ήμουν fan της εκπομπής σας και χρησιμοποιώ το ήμουν γιατί τη Παρασκευή μου το καταρρίψατε….. Οκ το ότι έχετε άποψη για όλα τύπου Make up, styling, μαλλιά, ρούχα κλπ είναι κάτι που δεν θα σταθώ γιατί στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι…το να κράζετε όμως ανθρώπους που δεν ανήκουν στο «σινάφι» της τηλεόρασης με εξοργίζει και ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζω και στο χώρο τους διαπρέπουν! Κ εξοργίζομαι γιατί χθες ήταν μια Παναγιώτα αύριο μπορεί να είμαι εγώ, μια φίλη μου, μια ξαδέρφη μου κλπ κλπ!
Να σας ενημερώσω «κε» Μουτσινά πως ο «Κιτ» που ξεφωνίσατε είναι μια αξιοπρεπέστατη νέα κοπέλα που δεν πουλάει τη ψυχή της στον δ@@@λο ούτε για δημοσιότητα ούτε για χρήματα! Είναι μια νέα κοπέλα που εδώ και χρόνια βρίσκεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και προσφέρει την αγάπη της και το χρόνο της σε μικρά παιδιά!
Είναι μια νέα κοπέλα που δεν κούνησε σε κανέναν και ποτέ τα μετάλλια από τα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει στους αγώνες που συμμετείχε!
Είναι μια κοπέλα που παρόλο που προσπαθήσατε… (γιατί δεν το πετύχατε να την ξεφτιλίσετε κρίνοντας την για 1002 πράγματα … στάθηκε κυρία και δεν βγήκε πουθενά να σας ξεφτιλίσει όπως θα έκανε κάποιος άλλος!
Η «κυρία» Ηλιάκη δε… που κάθε άλλο παρά πανηγύριζε με τις ατάκες σας………. καλό θα ήταν να έπαιρνε μαθήματα από τέτοιες κοπέλες και όχι να χλευάζει με τον δικό της τρόπο!
Ειλικρινά εξεπλάγην για τον τρόπο που χλευάσατε μια κοπέλα η οποία δεν ανήκει (ευτυχώς) στη showbiz!
Και να το πούμε και λίγο πιο χύμα? Ποιος απο τους 4 σας δεν έχει λευκάνει τα δόντια του; Οι 2 «κυρίες» της παρέας σας δεν έχουν κάνει ποτέ solarium; Η «κυρία» Καινούργιου βάφεται πάλι; Όλα αυτά είναι οι απαντήσεις μου στο κράξιμο της Παναγιώτας Να προσφέρετε γέλιο με έξυπνους τρόπους και όχι κράζοντας νέους που κλήθηκαν να μιλήσουν για το αντικε
Keywords
Τυχαία Θέματα