Της κακομοίρας γίνεται στην τηλεόραση!Έχουν ανάψει τα αίματα για τα καλά...

20:45 8/11/2013 - Πηγή: TVNea
Το «είπα, είπες, είπε» είναι αγαπημένη πρακτική της ελληνικής – και όχι μόνο – τηλεόρασης. Τα
τελευταία χρόνια είχε…ξεχαστεί λίγο (κάτι η κρίση, κάτι η συναδελφική αλληλεγγύη εν μέσω οικονομικής θύελλας), ωστόσο στην ουσία τα «νυχάκια» ποτέ δεν είχαν μπει μέσα.

Και φυσικά, με την πρώτη ευκαιρία – τώρα, δηλαδή που ξαναπήρε τα πάνω του ο ανταγωνισμός – «λιμαρίστηκαν» και άρχισαν οι (από τηλεοπτικού «άερα») νυχιές. Όπου νυχιές, ο λόγος γίνεται για ένα είδος… διαλόγου, όπου δεν συνομιλείς απευθείας με τον ενδιαφερόμενο, αλλά επιτίθεσαι, υπονοείς, γρατζουνάς και περιμένεις την απάντηση
(από άλλη εκπομπή και άλλο κανάλι) με χρονοκαθυστέρηση.
Για παράδειγμα, ο σάλος που ακολούθησε του θέματος αποτρίχωσης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με το ημίγυμνο μοντέλο που προσφέρθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες της Φαίης Σκορδά και της αισθητικού της εκπομπής, έτυχε εύσχημου σχολιασμού από τον Πέτρο Κωστόπουλο από το Mega.

Ο παρουσιαστής δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να… τοποθετηθεί. Απλώς, ενημέρωσε ότι στην εκπομπή, κάποια στιγμή θα αποτριχώσουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και φυσικά όλοι ήξεραν που πάει το αστείο και πάντως όχι στον πανελίστα!

Βέβαια, το «μία σου, μία μου και μία παραπάνω» είχε ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα, όταν η Ελεωνόρα Μελέτη από το Star είχε μιλήσει για τη «σταύρωση» της από την Κατερίνα Καραβάτου στον Alpha και τη Φαίη Σκορδά στο Alter, όταν εκείνη παρουσίαζε το πρωινό του ΑΝΤ1.

«Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καραβάτου επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, είχαν καθημερινά στη σκαλέτα τους τη… σταύρωση μου, κλασικά εικονογραφημένα και στα δύο κανάλια», είχε πει η παρουσιάστρια του «Μελέτησε το».

Και η απάντηση δεν άργησε από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που παρουσιάζει φέτος η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Ελεωνόρα Μελέτη είναι καταρχήν ένας άνθρωπος, ο οποίος μιλάει πάρα πολύ ανοιχτά και δε φοβάται τα λόγια της», ξεκίνησε διπλωματικά η παρουσιάστρια. «Επίσης, ο τρόπος που εκφράζεται είναι συγκεκριμένος. “Τα λέει” η κοπέλα! Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι πραγματικά είχαμε ασχοληθεί πολύ με την Ελεωνόρα Μελέτη. Εγώ, βέβαια, δεν θεωρώ ότι τη σταυρώναμε, αλλά όντως ασχοληθήκαμε με εκείνη στο “Κους – Κους”. Όταν είχε βγει η Ελεωνόρα, ήταν η εποχή που είχε φύγει η Μενεγάκη, ήταν η καινούρια παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, υπήρχε πάρα πολύ θέμα γύρω από το πρόσωπο της».

Σα να λέμε, «ναι, αλλά και τι να γίνει τώρα;»…

Από τις πρώτες κόντρες της σεζόν ήταν κι η κόντρα που άνοιξε μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Στέλιου Ρόκκου. Ο τραγουδιστής πήγε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, έγινε η συνέντευξη, όλα καλά, μέχρι που… Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε το ρεπορτάζ για να αποκαλύψει ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι δυσαρεστημένη από τη συνεργασία της με τον Ρόκκο, επειδή αυτός είναι το πρώτο όνομα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται.

Τι ήταν να το πει;

«Φαίη, έχω γνωρίσει γυναίκες που φορούν παντελόνια και τα τιμούν περισσότερο από κάποιους άντρες… Τέτοια περίπτωση είσαι κι εσύ!», είπε παραχωρώντας (άλλη) συνέντευξη στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Ο διακαναλικός διάλογος συνεχίζεται και σε άλλες εκπομπές: όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από το Alpha και την εκπομπή της «Ελένης» εκφράστηκε υπέρ της Ζέτας Μακρυπούλια για το “Dancing with the Stars”, εξεμάνη από τον ΑΝΤ1 ο Θέμης Γεωργαντάς.

Έξαλλος ο πανελίστας του «Πρωινού» χαρακτήρισε την τοποθέτηση προσβλητική για τη Δούκισσα Νομικού και «καθάρισε» για λογαριασμό της: «Έχω σοκαριστεί! Είναι τόσο προσβλητικό! Και είναι αγενέστατη!».

Εννοείται ότι η απάντηση από τον Alpha και την πανελίστρια της Μενεγάκη ήρθε «συστημένη»: «Θέλω να μου πείτε τι έχω πει που έχω ξεπεράσει τα όρια και έχω προσβάλει κάποιον! Είπα κάτι για την οικογένεια της; Είπα κάτι για το ήθος της; Είπα κάτι για το IQ της; Είπα ότι δεν ταιριάζει στο show! Θεωρώ ότι μια κοπέλα πιπεράτη ταιριάζει περισσότερο σε ένα show σαν κι αυτό από μία κοπέλα γλυκιά».

Και είναι ακόμη Νοέμβριος…

joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα