Το ¨Excellent¨ μαρτύρησε τη μεταγραφή της Καραβάτου στον Skai?

10:01 14/7/2014 - Πηγή: TVNea
Αν κάποιος με προσοχή είδε την Πέμπτη την εκπομπή ¨Excellent¨ στο Skai με τη Χριστίνα Λαμπίρη θα μπορούσε να αντιληφθεί εύκολα πως μάλλον προς το Φάληρο θα μετακομίσει τη νέα σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου.

Η σιγουριά της παρουσιάστριας και του πάνελ της εκπομπής ότι την επόμενη χρονιά η Κατερίνα θα βρίσκεται στην τηλεόραση,παρά τη μικρή αντίρρηση που εξέφρασε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου που ήταν καλεσμένη εκεί,μόνο
φυσιολογικό δεν είναι.Ακόμη προς το τέλος του συγκεκριμένου θέματος η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε πως θεωρεί ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος και ότι αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο.Δείχνει ότι έρχεται...

Τότε ο Γιώργος Μπέζας που είναι ο μαρτυριάρης της παρέας είπε ¨έρχεται,έγκυος¨ και τότε όλοι πάγωσαν στην εκπομπή με την παρουσιάστρια να πηγαίνει γρήγορα σε διαφημίσεις.

Όλα αυτά αν συνδυαστούν με τη δήλωση της Κατερίνας,η οποία είπε σε δημοσιογράφους σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον,ότι δεν υπάρχουν μόνο ο Ant1,το Mega,το Star.Φυσικά χθες στο φινάλε της εκπομπής ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβριο,από άλλη στέγη όμως.

Πάντως ακούγεται ότι όλος ο Alpha μετακομίζει στο Skai.Καραβάτου,Μουτσινάς,Ηλιάκη,δείχνοντας ότι το κανάλι θέλει πολύ να ενισχύσει το ψυχαγωγικό του προφίλ.Άλλος που θα πάρει σειρά?
Keywords
Τυχαία Θέματα