Το HBO επιβεβαιώνει τον τίτλο του 8ου επεισοδίου της 6ης Season!

10:00 4/6/2016 - Πηγή: TVNea
Την προηγούμενη βδομάδα πιθανοί τίτλοι για τα επεισόδια 8,9 και 10 διέρρευσαν στην ιστοσελίδα Sky Atlantic Germany. Τώρα το HBO επιβεβαίωσε τον έναν από από αυτούς τους 3 τίτλους στην δική του επίσημη ιστοσελίδα. Ποιος θα είναι ο τίτλος του 8ου επεισοδίου;
"No One".
Συνήθως το κανάλι όταν κάνει μια επίσημη ανακοίνωση επεισοδίου δίνει και μία σύνοψη του αλλά τώρα μας έδωσε μόνο τον τίτλο οπότε μπορεί
να πρόκειται και για λαθάκι εκτός και αν ακολουθήσει και η σύνοψη του επεισοδίου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η διαρροή του τίτλου του 8ου μέχρι στιγμής επεισοδίου αποδείχτηκε εύστοχη. Η ονομασία είναι "No One" άρα θα έχουμε πολύ Arya.
Η Arya πέρασε τα πρώτα επεισόδια της Season αναπτύσσοντας τις ικανότητες της ως δολοφόνος μαθαίνοντας να παλεύει, να μαγειρεύει δηλητήρια και εξασκώντας την τέχνη της εξαπάτησης. Στο 6ο επεισόδιο "Blood of My Blood" όμως την είδαμε να παίρνει τελικά την απόφαση να παρατήσει τους Faceless Men, μάλιστα ξέθαψε και την Βελόνα. Τις ικανότητες πάντως τις απόκτησε, τώρα το ερώτημα είναι τι θα κάνει και αν θα τις χρησιμοποιήσει εν τέλει?
Πριν επιχειρήσει πάντως τίποτα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Waif η οποία, έχει άδεια από τους Faceless Men και συγκεκριμένα από τον Jaqen H'ghar για να την σκοτώσει, επειδή παράβλεψε για δεύτερη φορά τις διαταγές της. Εάν καταφέρει και περάσει από την Waif τότε έχει ήδη μία ευκαιρία να εκμεταλλευτεί, καθώς η Lady Crane της προσέφερε μία δουλειά στο θεατράκι τους και ποιος ξέρει που μπορεί να ταξιδέψουν μετά το Braavos.
Λοιπόν από την στιγμή που η διαρροή του τίτλου του 8ου επεισοδίου ήταν σωστή, τότε είναι πολύ πιθανόν να ισχύουν και οι άλλοι δύο τίτλοι για το 9ο και 10ο επεισόδιο. Οι τίτλοι για τα δύο τελευταία επεισόδια είχαν ως εξής:
Επεισόδιο 9 "The Battle of the Bastards"Επεισόδιο 10 "Winds of Winter"Και οι δύο τίτλοι μας αφήνουν εντυπωσιασμένους και περίεργους. Επίσης να αναφέρουμε ότι και τα τρία τελευταία επεισόδια θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Αναφορικά το "Blood of My Blood" ήταν 52 λεπτά, το "The Broken Man" θα είναι μόλις 51 λεπτά αλλά το "No One" θα έχει διάρκεια 59 λεπτών, το "Battle of the Bastards" 60 λεπτά ενώ το 10ο και τελευταίο επεισόδιο "Winds of Winter" της Season θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο που έχουμε δει ποτέ στην σειρά με 69 λεπτά προβολής. WOW!!!!!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα