«Το Star δεν έκανε κινήσεις πανικού»

13:11 19/9/2011 - Πηγή: TVNea

Με αφορμή τον νέο κύκλο της εκπομπής τους «Φώτης και Μαρία Live» μίλησαν στο περιοδικό «TV Έθνος», ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.
Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσουν φέτος στην εκπομπή τους, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε: «Η περσινή χρονιά έκλεισε καλά και ελπιδοφόρα. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε στα ίδια πλαίσια. Θα υπάρχουν μερικά “φρεσκαρίσματα” και αυτό που θα έχουν στόχο είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα με τον τηλεθεατή, να συνωμοτούμε, να γελάμε, και να κάνουμε μια δίωρη παύση από όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν όλον αυτόν τον καιρό»
ενώ από κοινού συμπλήρωσαν: «Όπως είπαμε και πριν, αισθανόμαστε κάπως συνωμότες με το κοινό. Από τα μηνύματα που έχουμε πάρει περιμένουν από εμάς να δούνε και να ακούσουν αυτό που θα έλεγαν και οι ίδιοι σε μια φιλική τους παρέα και αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε».
Η Μαρία αναφέρθηκε ειδικότερο στο περιεχόμενο της εκπομπής: «Πάντα σεβόμασταν, και αυτό θα κάνουμε και τώρα, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα πραγματικά. Η σάτιρά μας αναφερόταν πάντα σε θέματα ελαφρά και προβλήματα του τύπου “έχασα το αυτοκίνητό μου και αυτό δεν ξέρει να γυρίσει πίσω”. Η τηλεόραση έχει πάντα μια ελαφρότητα με την οποία μπορείς να ασχοληθείς χωρίς να χρειάζεται να αυτολογοκριθείς».
Όσο για τις σχέσεις τους με το κανάλι, ανέφεραν: «Το κανάλι έδειξε σε αυτή τη φάση πόσο ψύχραιμο είναι, ότι στηρίζει το ίδιο του το πρόγραμμα και δεν κάνει κινήσεις πανικού μπροστά σε μια αγορά που πλήττεται επικίνδυνα. Έτσι λοιπόν κι εμείς με την ίδια ηρεμία και ψυχραιμία ξεκινάμε όπως τα ξέρουμε κάθε χρόνο. Η Μελέτη με το που ανοίγουν τα σχολεία, εμείς μια βδομάδα μετά, και ούτω καθ’ εξής. Έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα συνεχίσουμε».
Τέλος, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αλλάζουν ώρα προβολής δήλωσαν: «Κάθε χρόνο υπάρχουν κρούσματα παραφιλολογίας από κάποιους που θέλουν να κάνουν τους σχετικούς και ότι οι “πηγές” τους γνωρίζουν τα πάντα καλύτερα από εμάς. Έτσι λοιπόν και εφέτος μέσα στον Ιούλιο ακούστηκε ότι μετακινούμαστε σε άλλη ζώνη, χωρίς καν να έχει προκύψει τέτοιο θέμα. Θα ήθελα να μας επιτρέψετε, μετά από 14 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στην τηλεόραση, να γνωρίζουμε πολύ καλύτερα τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας από μερικούς καλοθελητές».πηγή:yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα