Το Tv nea ανανεώνεται,εκσυγχρονίζεται και εμπλουτίζει το περιεχόμενο του

13:01 15/8/2011 - Πηγή: TVNea
 Δελτίο Τύπου Tv nea Από την Τρίτη 16 Αυγούστου το Tv nea ανανεώνεται.
Σε πρώτο επίπεδο το ιστολόγιο αλλάζει την εικόνα του. Τα χρώματα από το λογότυπο μας θα στολίζουν όλες τις σελίδες του blog. Αλλάξαμε όλα τα λογότυπα, όλων των στηλών και ενοτήτων και πετύχαμε μία μοναδική χρωματική αρμονία που ήδη παρασκηνιακά μας έχει κατενθουσιάσει.
Από την Τρίτη 16 Αυγούστου το Tv nea
εκσυγχρονίζεται.
Σε δεύτερο επίπεδο το ιστολόγιο εκσυγχρονίζει τις δυνατότητες του. Εκτός από μία νέα πλοήγηση που βοηθά τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, το Tv nea θα καλύπτει και τους επισκέπτες μέσω ipad, iphone, blackberry ή άλλων συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Οι αλλαγές ωστόσο δεν σταματούν μόνο εκεί. Οι αναγνώστες θα μπορούν να συνομιλούν απευθείας για θέματα που τους απασχολούν, καταθέτοντας την έγκυρη και ουσιαστική άποψη τους, να μοιράζουν το περιεχόμενο με φίλους τους στο facebook, το twitter ή το google+ και φυσικά να επικοινωνούν με τους συντάκτες απευθείας μέσω email. Στόχος μας και φέτος να βλέπουμε πιο βαθιά στην είδηση, παρέα με τους εκατοντάδες καθημερινούς μας σχολιαστές. Ποτέ άλλοτε μέχρι τώρα, ένα blog δεν υπήρξε τόσο σύγχρονο.
Από την Τρίτη 16 Αυγούστου το Tv nea εμπλουτίζεται.
Σε τρίτο επίπεδο το Tv nea μεγαλώνει θεματικά. Διατηρούμε και εμπλουτίζουμε τα τηλεοπτικά νέα, τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, τα gossip θέματα, τις συνεντεύξεις, τις αγαπητές μας στήλες, αλλά και τα special events, όπως το «Dancing with the Stars» ή την «Eurovision». Ταυτόχρονα όμως, η επικαιρότητα, ο κινηματογράφος, τα μουσικά νέα, τα παράξενα του κόσμου αλλά και πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα θα έχουν την θέση τους στο Tv nea. Δίνοντας έναν νέο αέρα στο blog.
συνέχεια Δελτίο Τύπου Tv nea...
Ανακοινώνουμε πως οι αγαπημένες στήλες που αγαπήθηκαν από τους επισκέπτες και τάραξαν το τηλεοπτικό και mediaκό γίγνεσθαι επιστρέφουν με νέα εικόνα και την ίδια επαγγελματική διάθεση για καλό και έγκυρο ρεπορτάζ, πλούσιες συνεντεύξεις και φυσικά εντυπωσιακά άρθρα γνώμης. Τα «Πρόσωπα» του Αλέξανδρου Κούρτη, το «Γιά.Ταξί. Blog» του Γιάννη Ταξίδη, οι στήλες «TOP-TV» και «Ταμείο της εβδομάδας» του συντάκτη darwin, αλλά και το «Domenica» και «Φράηντεϊζ» του Mr. Sandman επιστρέφουν στις θέσεις τους.
Ο εμπλουτισμός όμως, συνεχίζεται και στο δυναμικό. Με δύο νέους σταθερούς συντάκτες και δύο νέες εβδομαδιαίες στήλες συνεχίζουμε ανοδικά, ανεξάρτητα, εθελοντικά.
Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης, των media, των περιοδικών και εφημερίδων που μας επισκέφθηκαν, μας διάβασαν, μας ανέφεραν. Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλοι αυτοί, αναγνώστες και επαγγελματίες αναγνώρισαν σε βάθος χρόνου το μεράκι μας, το πάθος και την όρεξη μας. Είμαστε σίγουροι πως το νέο Tv nea θα αρέσει, όσο άρεσε και σε εμάς.
Σας προσκαλούμε στα μεγάλα εγκαίνια, σας
Keywords
Τυχαία Θέματα