Το ¨ναι¨ της Μακρυπούλια και το ¨όχι¨ της Ηλιάκη...

18:27 9/10/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης:

Είναι γνωστό πως οι τηλεοπτικές φιλίες διαρκούν όσο και οι τηλεοπτικές σεζόν… Πόσο μάλλον όταν τα «δίδυμα» σπάνε και ο ένας προβιβάζεται σε εκπομπάρχη ενώ η άλλη υποβιβάζεται σε …. πανελίστρια. Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν πολύ κακή και για τον Νίκο Μουτσινά και για την Μαρία Ηλιάκη.

Ο μεν Νίκος έκανε παταγώδη αποτυχία με
τις «Τρίχες» ενώ η θέση κριτή στο «YFSF» δεν καλύφθηκε ποτέ αφού ουδέποτε το τάλεντ σόου βγήκε στον «αέρα» η δε Μαρία είδε την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ να κόβεται σε λίγες εβδομάδες μιας και τα νούμερα τηλεθέασης θύμιζαν πολικές θερμοκρασίες Δεκεμβρίου στην Καστοριά….

Μετά το τέλος του «Δέστε τους» οι δυο τους κράτησαν επαφές, μάλλον τυπικές καθώς οι κακές γλώσσες λένε πως η Ηλιάκη ενοχλήθηκε από την στάση αυστηρής ουδετερότητας που κράτησε το πρώην τηλεοπτικόν της ήμισυ στην δημόσια κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο καιρός πέρασε, το καλοκαίρι έφυγε και οι δυο τους βρέθηκαν πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη… Σε τελείως διαφορετικούς ρόλους και με τελείως διαφορετική ισχύ.

Ο Νίκος όμως που έχει ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο παρελθόν ως οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 και θυμάται την κατάληξη – φιάσκο φέτος είναι πολύ προσεκτικός. Και συμμετέχει ενεργά στις συσκέψεις της εκπομπής δίνοντας ιδέες και προτείνοντας καλεσμένους.

Και αν από την κολλητή του Ζέτα Μακρυπούλια εισέπραξε ένα γενναιόδωρο «ναι» για να εμφανιστεί σε μια από τις πρώτες εκπομπές του «Πρωινού Σου – Κου» από την Μαρία Ηλιάκη εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»…. Στην παρούσα φάση τουλάχιστον καθώς όπως λέγεται στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν η Ηλιάκη του εξήγησε πως θέλει λίγο χρόνο να εξοικειωθεί και να δέσει με την ομάδα του «Πρωινού» και αργότερα γιατί όχι; να τα πουν και στον «αέρα» της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η απάντηση αυτή εξόργισε τον Μουτσινά καθώς όλοι γνωρίζουν πως στήριξε την Ηλιάκη σε πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στον Alpha όταν εκείνος απολάμβανε την εύνοια των διοικούντων του καναλιού της Κάντζας και έκανε «κουμάντο» στο «Δέστε τους».

gossip-tv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα