Το συγκλονιστικό μήνυμα του Στάθη Παπούλια για το θάνατο του Νίκου Τριανταφυλλίδη: «Μου τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο…»

16:18 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Ο θάνατος του γιου του Χάρρυ Κλυν και γνωστού σκηνοθέτη, Νίκου Τριανταφυλλίδη σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, φίλους και ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον 49χρονο μέσα από τα social media.
Ανάμεσά τους και ο Στάθης Παπούλιας, με τον οποίο ο Νίκος Τριανταφυλλίδης ήταν πολύ καλός φίλος. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook,
λοιπόν, ο δημοσιογράφος έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα:

«Ο Νίκος έμαθε πως είχε καρκίνο στον πνεύμονα τον Σεπτέμβριο. “Καρκίνος ρε” μου τηλεφώνησε μέσα από το νοσοκομείο εκείνο το πρωινό και σταμάτησε να απαντάει στα τηλέφωνα, δεν ήθελε να ακούει κλάματα και σπαραγμούς, “πάρε εσύ τις γυναίκες” μου είπε.
Δίκιο είχε, η Δήμητρα μου τηλεφώνησε λίγες ώρες μετά και μυξόκλαιγε, δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο όσες φορές κι ΑΝ τον πήρε. Ήξερε κι αυτή. Κάναμε πλάκα με τον Νίκο τότε, ήταν ο μόνος που διαγνώσθηκε με καρκίνο συζητούσαμε κι έπαιρνε βάρος αντί να χάνει. “Ρε μ@λάκα είμαι τρία κιλά περισσότερο”, μου έλεγε.

Ετσι έφυγε απλά ….Γειά σου Νίκο, όπως σε γνωρίσαμε».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθη Παπούλια, Νίκου Τριανταφυλλίδη, Μου,stathi papoulia, nikou triantafyllidi, mou