Το Τηλέ-κοντρόλ (30/08/2011)

18:36 30/8/2011 - Πηγή: TVNea
Αυτήν την εβδομάδα είχαμε την γιαγιά στο σπίτι! Ένα πράμα θα σας πω το Τηλεκοντρόλ και θα καταλάβετε τι πέρασα: Προσπαθούσε να ανοίξει το air-condition πατώντας τα κουμπιά μου.
**Και δώσε του να με χτυπάει στο μπράτσο του καναπέ και να λέει : ‘Καλέ αυτό δεν έχει μπαταρίες’. Όχι καλή μου γιαγιά, για το μαύρο το κουτί απέναντι σου είμαι εγώ χρήσιμο το κέρατο μου!
**Κάπως έτσι φώναξε και η Τατιάνα όταν έμαθε τα νέα για την φίλη της, την Λαμπίρη. Ότι θα έχει διοικητική θέση στο Σταρ
τα μάθετε, ότι θα έχει λόγο και άποψη για άλλες εκπομπές το γνωρίζετε ή πρέπει να σας μεταφέρω τα νεύρα της Ελεονώρας για τους προφανείς τους λόγους;
**Πάντως μην απορήσετε αν τη δείτε με εβδομαδιαία εκπομπή στον Ταύρο! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμα!
**Ανοιχτό για κάποιους είναι και το ενδεχόμενο η Αργυρώ να είναι φέτος στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ με Λιάγκα και Σκορδά! Φήμες-Φήμες-Φήμες!
**Η Σταματίνα τρέχει και δεν φτάνει λένε γιατί στήνει το Πολύ Μπλά Μπλά της από την αρχή. Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα μεσημεριανό πλέον; Μήπως θα βάλει ζώδια ή στήλη μαγειρικής; Δεν ξέρω, απλά ρωτάω εγώ το άκακο τηλεκοντρόλ.
**Πουνέντης καλεί Αννίτα Πάνια στο ραδιόφωνου του Ant1. Η δεύτερη το σκέφτεται σοβαρά! Λες να παίζει Βίσση από το πρωί μέχρι το βράδυ; Παραλύυυωωωω
**Προχθές, Σάββατο 29 Αυγούστου κάθισε όλοι η οικογένεια να δει τους Άγγελους του Τσάρλι στο Mega. Το πρόγραμμα έγραφε ότι η ταινία ξεκινά στις 9 το βράδυ! Την πρώτη σκηνή την έδειξε στις 10 παρά 25 και στο καπάκι διαφημίσεις!!!
**Η γιαγιά είχε κοιμηθεί ήδη με το στόμα ανοιχτό πάνω στον εγγονό και δεν μπορούσε να την σηκώσει κανείς! Σήκω βρε γιαγιά να δεις την Cameron Diaz να τη λέει ο γαμπρός, τίποτα αυτή, νομίζαμε ότι τη χάσαμε!
**Για να δείτε τι κάνετε εκεί στο Mega. Και ρωτάω εγώ, αν το δελτίο χωρίς την Όλγα...
τελειώνει πλέον στις 9 και τέταρτο, όταν θα επιστέψει το κορίτσι τι ώρα θα το λήγετε; Αυτόν τον έρμο τον Πρετεντέρη σκέφτομαι που θα ρουφιέται από τις 8 μέχρι τις 10…
**Το νέο τηλεπαιχνίδι του Ant1 θα λέγεται «Total Black Out» και θα σε βάζουν να κάνεις δοκιμασίες στο σκοτάδι! Όλα τα σκέφτεται ο Λιάτσος με την κρίση, ρεύματα, νερά, τηλέφωνα! Άσε που με αυτά τα δεδομένα γλιτώνεις κομμώτριες, μακιγιέρ και ενδυματολόγους. Τι σε νοιάζει αν πετάει το μαλλί, αφού δε θα μπορείς να σε βλέπεις ούτε εσύ ο ίδιος!
**Κλείνω την τηλεόραση και φεύγω γιατί κάηκαν οι μπαταρίες μου με αυτά που βλέπω!! Η γιαγιά εδώ και 2 ώρες δεν κουνιέται… Λες να τα κακάρωσε? Βοήθειααααααα!!
-Ευθύμης Κάλφας- 
Keywords
Τυχαία Θέματα