Τον Οκτώβριο τα καλλιστεία

08:03 20/6/2012 - Πηγή: TVNea
ΕΡΤ , Alpha , Ant1 διεκδικούν την διεξαγωγή τους.Και μπορεί εχθές να σας γράψαμε για την Αναστασία Σιδηροπούλου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Μις Κόσμος τον Αύγουστο, έχουμε όμως εξελίξεις για τον εθνικό διαγωνισμό Σταρ Ελλάς που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο!
Σύμφωνα με ρεπορταζ
της Μεσημεριανής Μελέτης τα καλλιστεία θα γίνουν τον Οκτώβριο και έχουμε και υποψήφια κανάλια για την προβολή τους! Η ΕΡΤ που πρώτη πρόβαλε τα καλλιστεία τη δεκαετία του 80 φένεται οτι μπαίνει στο παιχνίδι διεξαγωγής τους, ενώ σύμφωνα με τον υπέυθυνο του διαγωνισμού Βασίλη Πρεβελάκη τόσο ο Alpha όσο και ο ΑΝΤΕΝΝΑ επιθυμούν την διοργάνωση! Βέβαια μας προξενεί ενδιαφέρον η επιθυμία του καναλιού του Αμαρουσίου να τα διοργανώσει αφου πέρισυ δεν ενδιαφέρθηκε καν για την διεξαγωγή τους λόγω οικονομικής κρίσης! Άλλαξε κάτι φέτος?
 Το σίγουρο και το ευχάριστο της υπόθεσης πάντως είναι  οτι το φθινόπωρο θα έχουμε Σταρ Ελλάς που θα μας εκπροσωπήσει στα Μις Υφήλιος 2012 που φέτος θα λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο στον Άγιο Δομίνικο στην Καραιβική!
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης του Σταρ : ..
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα