Τους έχουν… ματιάσει στη Μεσογείων και προκύπτει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο!

14:16 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Το τελευταίο που έσκασε είναι η υποχρεωτική εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας του Δημήτρη Σκαρμούτσου που για 45 ημέρες ο γνωστός σεφ θα πρέπει να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης με αποτέλεσμα όμως, να σταματήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής του.

Μίας εκπομπής που όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit ποντάρουν πολύ τα στελέχη του σταθμού, αφού τα πρώτα γυρίσματα πήγαν καλά με αποτέλεσμα να δώσουν έγκριση για περισσότερα επεισόδια. Έτσι
ενώ αρχικά ήταν να γυριστούν δέκα αποφάσισαν να βγάλουν είκοσι περίπου επεισόδια στον αέρα, ενώ μέχρι τώρα έχουν γυριστεί τα τέσσερα από αυτά σε Μάνη, Ζάκυνθο, Σαντορίνη και Νάξο και μάλιστα στις αρχές του Σεπτέμβρη ήταν προγραμματισμένο να γίνει γύρισμα στην Κερκίνη.

Εκείνες τις μέρες όμως, ο Σκαρμούτσος θα πρέπει να βγάλει τη μαγειρική ποδιά και να φορέσει τη στρατιωτική στολή, οπότε στο MEGA ανησυχούν αν θα μπορέσει μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του να γυρίσει όλα τα επεισόδια.

Ο λόγος είναι επειδή σύμφωνα με το concept της εκπομπής ο Σκαρμούτσος επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας όπου συναντά τοπικούς παραγωγούς και ενημερώνεται για τα τοπικά προϊόντα και φαγητά, ενώ στη συνέχεια βάζει φωτιά στις κατσαρόλες και στους φούρνους, δείχνοντας τις συνταγές στους τηλεθεατές.

Επειδή υπάρχουν πολλά εξωτερικά γυρίσματα φοβούνται τα… γυρίσματα του καιρού γιατί αν χειμωνιάσει θα είναι πολύ δύσκολο να τα κάνει. Έτσι στη Μεσογείων ανησυχούν καθώς έχουν υπολογίσει η καινούργια εκπομπή μαγειρικής να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στο prime time καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για το λόγο αυτό και από χθες το απόγευμα που ο Δημήτρης Σκαρμούσος πήρε στα χέρια του το χαρτί κατάταξης στο MEGA μαζί με την εταιρεία παραγωγής προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν. Πάντως, είναι σίγουρο ότι ένας… αγιασμός στη Μεσογείων είναι απαραίτητος…!

πηγή:Γρηγόρης Μελάς-newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα