Βαθμολογήσαμε τα 4 τραγούδια της Eurovision.Ποιο πηγαίνει...καρφί για Σουηδία?

18:30 7/2/2013 - Πηγή: TVNea
Πολλές & ποικίλες αντιδράσεις προκαλούν τα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού τελικού.Παρά την κρίση,η Eurovision προκαλεί ακόμα ίντριγκα, γεγονός ευχάριστο για τους συνεταίρους MAD-ERT!
Eμείς βαθμολογήσαμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τους '4' μονομάχους,βγάζοντας νικητή για το Μάλμο.Δείτε τους 'βαθμούς' μας,με άριστα το '10'!
Πρωτοτυπία-εύρημα
1000 & 1 νύχτες: 4/10
Αngel: 5/10
Alcohol is free: 7/10
One last Kiss:
3/10

Παραγωγή-Τραγούδι:
1000 & 1 νύχτες: Πως είναι δυνατόν,ένα τραγούδι που-δύσκολα-θα γίνοταν σουξέ στην Ελλάδα (& τα Βαλκάνια),να...περπατήσει στο εξωτερικό?Οσο για την κακή προσπάθεια αντιγραφής των σλαβικών συμμετοχών με την προσθήκη ορχήστρας,να θυμίσουμε στους δημιουργούς πως ο Ζέλικο σάρωνε,καθώς το κοινό άκουγε βιολιά & τύμπανα,δεν...έβλεπε σαντούρι αλλά άκουγε συνθεσάιζερ!
4/10.
Αngel:Προσεγμένη παραγωγή,με ενδιαφέρουσες εναλλαγές.Χωρίς να διεκδικεί.. δάφνες,δείχνει ένα τραγούδι που δε στήθηκε στο...ποδάρι,αλλά & ραδιοφωνικό. 7/10.
Alcohol is free:Ο βαλκανικός ήχος δένει όμορφα με το ρεμπέτικο,αν και θέλαμε μεγαλύτερη συμμετοχή του Αγάθωνα.Καλά φωνητικά,εύκολη σύνθεση,αν και το live είναι άλλη ιστορία...6/10.
One last Kiss:Πάντα ο Soumka xαρίζει καλές παραγωγές στους καλλιτέχνες που συνεργάζεται.Αν ξεφύγουμε από την πρωτοτυπία-για τα δεδομένα του θεσμού- των Koza Mostra,το One last Kiss είναι το πλέον ολοκληρωμένο τραγούδι του τελικού. 7/10.

Εμφάνιση-εικόνα:
1000 & 1 νύχτες: Πάντα παίζει ρόλο στη Eurovision,ειδικά στο απαίδευτο Ελληνικό κοινό.Η Αγγελική Ηλιάδη είναι καρακουκλάρα,και μπορεί να 'παίξει' με το τραγούδι.Αρκεί να μη θυμίζει πίστα,όσο εύκολο είναι αυτό...7/10
Αngel:Η Eurovision δεν...πολυσυμπαθεί τα ντουέτα,ειδικά όταν ο ένας έχει το ρόλο του dj.Οσο ρατσιστικό και να ακούγεται,η εμφάνιση δε βοηθά τη Τζορτζίνα, ούτε και τον Alex,που θυμίζει λίγο από David Guetta με μαλλί Τρύφωνα Σαμαρά..
4/10.
Alcohol is free: Καλά,δε θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό οι Ευρωπαίοι... έχουν δει το εργάκι σε Τούρκικες,Μολδαβικές συμμετοχές κτλ.Ωστόσο,το συνολικό θέαμα είναι mainstream....cult.Απενοχοποιημένα,εμπορικό και...9/10
One last Kiss:Το όλο 'πακέτο' θυμίζει Alesha Dixon (στο πιο όμορφο,αλλά λιγότερο πρωτότυπο).Η Θωμαίς είναι new entry,και πολύ συμπαθής στο κοινό. Κερδίζει την Ηλιάδη σε class,xάνει σε σε sex appeal.8/10.

Live-impact καλλιτέχνη ('προσομοίωση televoting/επιτροπής)
Αγγελική Ηλιάδη:7/10 (Κερδίζει σε δημοφιλία,χάνει σε φωνητικές δυνατότητες)
Leon-Georgina: 7/10 (άγνωστη στο ευρύ κοινό,πολύ καλή φωνητικά η Georgina.Το ελληνικό κοινό δεν εκτιμά τις φωνάρες,η επιτροπή 100%).
Koza Mostra-Αγάθωνας:8/10 (συνδυασμός ιδανικός για sms-επιτροπή,σε ένα τραγούδι safe φωνητικά-τηλεοπτικά).
Θωμαίς Απέργη:8/10 (Fresh...μουρίτσα.Μέτρια φωνητικά,παρά το πλασάρισμα για το αντίθετο,μπορεί να βγει από 1η..έως τελευταία).

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
1000 & 1 νύχτες: 23
Αngel: 23
Alcohol is free: 30
One last Kiss: 26

(** Tο...exit poll μου συμφωνεί με τις-έως τώρα-δημοσκοπήσεις.Φυσικά, η βραδιά του τελικού είναι το κύριο crash test.Ωστόσο,σπάνια τα 'φαβορί' γίνονται outsider.Συνήθως,όποιο τραγούδι προηγείται,βγαίνει πρώτο.Ολα δείχνουν πως πάμε με...'ρεμπέτικο Μπρέγκοβιτς' στο Μάλμο.ΙΣΩΣ,η μικρή pop queen Απέργη να κάνει την έκπληξη,αν και δύσκολο.
Keywords
Τυχαία Θέματα