Βίκυ Σταυροπούλου: Η Βλαχοπούλου, η κατάθλιψη, τα επαγγελματικά σχέδια και η... "Σουλεϊγούμαν"

14:30 26/5/2013 - Πηγή: TVNea
Είναι από τις ηθοποιούςπου δεν μιλούν συχνά, αλλά όταν θα το κάνουν θα τα πουν έξω από τα δόντια. Η ΒίκυΣταυροπούλου για ακόμη μία φορά δεν διστάζει να πει αυτά που αισθάνεται.

Η Bίκυ μιλά στο περιοδικό Like! τηςEspressο και απαντά για πρώτηφορά στις κριτικές που της έγιναν για την «Τρελή, τρελή σαραντάρα» λέγοντας: «Ήμουνπροετοιμασμένη ότι θα με έβαζαν σε διαδικασία σύγκρισης με την ΡέναΒλαχοπούλου, ήταν μοιραίο να συμβεί αυτό. Αλλά και μόνο που με συγκρίνουν μετην κορυφή, είναι τιμητικό για μένα. Τα όσα γράφονται με απασχολούντόσο-όσο. Τα ανώνυμα ούτε τα κοιτάω. Τα επώνυμα τα διαβάζω.
Αλλά δεθα πάρω στα σοβαρά μια "κριτική" που δημοσιεύεται σ' ένα σάιτ πουδέχεται πληρωμένες διαφημίσεις από θέατρα. Ούτε και τη γνώμη ενός"δημοσιογράφου" που παράλληλα (και κρυφά) κάνει δημόσιες σχέσεις σεάλλα θέατρα και άλλους ηθοποιούς. Είναι μικρή η πιάτσα και γνωριζόμαστε πιαόλοι...».Όσο για τους κωμικούς ρόλους που κατά καιρούςέχει παίξει και αν έχει βιώσει την κατάθλιψη; «Πάντοτε το γέλιο είχα σαν ασπίδα σε όσα μουσυνέβαιναν στην προσωπική μου ζωή - και δεν ήταν και λίγα. Έχω περάσει πολλέςκρίσεις πριν από την τωρινή και μ' έναν τρόπο το κλάμα γινόταν γέλιο.Καμία κρίση δεν μπορεί να με κάνει να χάσω το γέλιο μου. Το γέλιο μου και τοχιούμορ μου τα χάνω μόνο με τους κακούς ανθρώπους».
Επίσης αποκαλύπτει αν έχει μετανιώσει για τις επιλογές που έχει κάνει διευκρινίζοντας ότι «Δεν μετανιώνω για καμία τηλεοπτική σειρά ή εκπομπή ή θεατρική παράστασηστην οποία έχω συμμετάσχει, ακόμα και γι' αυτές που πήγαν άκλαυτες.Ψιλομετανιώνω που πήγα σε κάποιες (ευτυχώς ελάχιστες) εκπομπές ωςκαλεσμένη. Είναι ένα πάρε-δώσε που αντιμετωπίζω με αμηχανία. Εκείνοι σε καλούνγια να κάνει νούμερα η εκπομπή τους κι εσύ πας για να διαφημίσεις την παράστασηπου παίζεις. Οπότε πρέπει ανάμεσα σε ζώδια, μόδες, μαγειρικές και χαριτωμενιέςνα μιλήσεις για την παράσταση, το ρόλο, να μην ξεχάσεις τους συντελεστέςκλπ. Εγώ είμαι και αδίστακτη, μέχρι το τηλέφωνο του θεάτρου λέω».
Δεν την βλέπουμε στην TVτα τελευταία χρόνια η ίδια όμωςδεν κρύβει ότι στο παρελθόν «μου έχει γίνει επανειλημμένα η πρόταση για πρωινόαλλά... γενικά δεν είμαι τύπος του πρωινού. Την ώρα που θα έπρεπε να είμαι στοστούντιο, εγώ συνήθως πέφτω για ύπνο. Οπότε δε θα την έβγαζα τη σεζόν. Τατηλεπαιχνίδια, όμως, μ' αρέσουν πολύ. Το «Taxi Girl» το απόλαυσα! Πολύ θαμ' ενδιέφερε να ξανακάνω τηλεπαιχνίδι». Η Βικυ Σταυροπουλου όμως ταξίδεψε μέχριτην Κωνσταντινούπολη και από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μίανέα σειρά τουρκικής παραγωγής «Εντάξει, λοιπόν, θα σας το αποκαλύψω: συζητάωγια μια τουρκική σειρά, τεράστια παραγωγή, με γυρίσματα σε Τουρκία, Ελλάδακαι λίγη Βραζιλία (για να σπάσει το φολκλόρ). Βασικοί πρωταγωνιστές θα είμαστεεγώ και εκατό δερβίσηδες που θα χορεύουν γύρω μου. Δεν μπορώ να σας πωάλλα προς το παρόν, μόνο τον τίτλο. Θα λέγεται "Σουλεϊγούμαν"».
Επισης η Βίκυ Σταυροπούλου μιιλά για τιςεπιθέσεις που δέχτηκε η Κικη Δημουλά και τις φημολογούμενες δηλώσεις για τους μετανάστες«Έχω την ευτυχία και την τιμή να γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον σπουδαίοάνθρωπο. Μόνο θλίψη μου προκαλεί όλος αυτός ο οχετός που ξεχύθηκε εναντίοντης. Δεν μπορούν, όμως, να την "λερώσουν", είναι πολύ ασήμαντοι, πολύμικροί για να ρίξουν οποιαδήποτε σκιά πάνω της. Πήραν τα πέντε λεπτάδιασημότητας που λαχταρούσαν, τώρα θα ξαναμπούν στα καβούκια τους».
Τέλος η ηθοποιός θα απέχει και του χρόνου από την τηλεοραση αλλα όχι από το θεατρο. Συγκεκριμέναθα πρωταγωνιστεί στους «Ψύλλους στ’ αυτιά», στο Θέατρο ΑΛΙΚΗ με τον ΧρήστοΧατζηπαναγιώτη. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξαναβρίσκομαι με τον Χρήστο έπειτααπό δύο χρόνια σε μια πολύ αστεία φάρσα που θα "κουρδίσει" ο Κακλέας,με τον οποίο ξαναβρίσκομαι έπειτα από έναν χρόνο (από τις "Γυναίκεςστα πρόθυρα νευρικής κρίσης"). Θα είμαστε σούπερ θίασος: 12 ηθοποιοίκαι ένας Πιανίστας που θα παίζει ζωντανά πιάνο κατά τη διάρκεια της παράστασης.Και στον θίασο είναι πολύ αγαπημένοι μου συνεργάτες που έχω ξαναδουλέψει αλλάκαι άλλοι που λαχταρούσα να βρεθώ μαζί τους στη σκηνή. Ονόματα προσεχώς!».
Keywords
Τυχαία Θέματα