Βλέποντας το 3οLive του “Dancing with the stars ″

10:15 4/4/2011 - Πηγή: TVNea
Αλλο ένα Live του “Dancing with the stars 2″ ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής .Αν και για μια ακόμα φόρα η εκπομπή ήταν μαραθώνιος και ίσος μερικοί να κλείσατε λίγο το ματάκι σας,η εκπομπή τα είχε όλα.. μέχρι και μερικά λαθακια....μέχρι και ατυχηματακια..
Για άλλη μια φόρα το “Dancing with the stars 2″ έγινε η συνήθεια μας που έγινε λατρεία, με ατάκες να πετάγονται από το πουθενά
και χορευτικά να καθηλώνουν τους τηλεθεατές .Το Ζετάκι για άλλη μια φόρα απέδειξε πως μπορεί άνετα να κάνει τα πάντα στην Tv.
Η κριτική επιτροπή την είδαμε λίγο με διάθεση χιουμοριστική και αυτήν την φόρα πετώντας ατάκες και κάνοντας το studio να πέφτει.κάτω από τα γέλια. Όσο άφορα τις βαθμολογίες η κριτική επιτροπή μάλλον ξέχασε και αυτή την φορά τις ρακέτες «9», «10» και πήραν μόνο αυτές που έγραφαν «6», «7»,όπου έβαζαν με το ζόρι «8» αν και μερικοί άξιζαν και για 9.
Και για τέλος η μεγάλη ανατροπή, το μεγάλο σοκ, δεν ξέρω κι εγώ πως να το χαρακτηρίσω..η αποχώρηση.To κοινό ψήφισε και οι 2 υποψήφιοι που τέθηκαν προς αποχώρηση ήταν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Χρανιώτης!Τελικά,το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Τζένη και ο Γιώργος Χρανιώτης!Μα είναι δυνατόν να ει ναι ακόμα μέσα ο Γερολυμάτος;
Τα νούμερα όπως ήταν αναμενόμενο χτύπησαν κόκκινο κάνοντας μέσο όρο περίπου 38 στο σύνολο και 36 στο νεανικό κοινό (να σημειώσουμε οτι τα νούμερα είναι στο περίπου).
Keywords
Τυχαία Θέματα